Nordiske Øl

Beklager, der er ingen billeder denne gang. Fotografen var travlt beskæftiget med øldrikning. 

2 minutter i kl. 18 ankom den sidste af deltagerne til spisning af stegt flæsk med kartofler og persillesovs på Svane Pub mandag den 16.4.2012. Fantastisk timing. Tak til alle de øvrige deltagere, der også var kommet til tiden. 

Enkelte kunne ikke vente til der blev serveret øl til maden, men bestilte flux noget fra det gode sortiment stedet kunne byde på. 

Der blev uddelt glas og øl til maden. En dejlig pale ale fra Haandbryggeriet i Norge. Efter få minutters ventetid kom maden ind og den så bestemt ud til at bekomme deltagerne. Er ikke i tvivl om, at de fleste tog mere end 1 portion. 

Kort før kl. 19 ankom 2 personer som kun skulle deltage i smagningen, og så var vi klar til at påbegynde smagningen. Lokalformanden bød endnu engang velkommen, fortalte at vi først ville få serveret 4 øl og efter en kort tisse-/rygepause 3 mere. Herefter blev ordet givet videre til aftenens foredragsholder Martin Hokfeldt fra Bunker Beer.

Øllene i smagningen var:

West Coast Pale Ale, Kissmeyer Brewing, Danmark

Mori, Ölvisholt Brugghús, Island

Munken, Hantverksbryggeriet, Sverige

Hesje, Haandbryggeriet, Norge

Nattens Dronning, Fuglebjerggaard, Danmark

Costa Rica, Haandbryggeriet, Norge

Røyk Uten Ild, Haandbryggeriet, Norge

Martin fortalte levende, spændende og informativt om de forskellige øl der blev smagt. Der var undervejs mulighed for at stille spørgsmål. De blev besvaret på  bedste vis og bl.a. blev det oplyst, at Bunker Beer i øjeblikket forhandler med et finsk bryggeri om import af deres øl.  Nyt om det vil blive meddelt af Bunker Beer via deres nyhedsmail, som du  kan melde dig til via www.bunkerbeer.dk.

I pausen fortalte lokalformanden kort om de kommende aktiviteter. Efter det egentlige møde var der mulighed for at købe øl med hjem, hvad en del mennesker gjorde. 

Tak til Martin for et godt foredrag. Tak til værten Mikael for god mad og behagelig stemning. Tak til deltagerne, håber at I hyggede jer, at I kom godt hjem og at vi ses snart igen!