1.9.2012 Beerwalk Copenhagen

Dagen før Beerwalk Copenhagen havde vi fået lov at reklamere for arrangementet hos Metro Cash & Carry i Sydhavnen. Samtidig skulle vi så reklamere og fortælle om nogle øl de havde på tilbud. 4 stk. fra Nørrebro Bryghus. Samtidig udskænkede vi smagsprøver på disse 4 øl og kom på den måde i kontakt med nogle mennesker. Ikke så mange som håbet, men dog nogle stykker. Tak til Metro for muligheden. 

Langt om længe oprandt Øllets Dag, og dermed Beerwalk Copenhagen, hvor gæve ølentusiaster, turister, borgere og andet godtfolk kunne bevæge sig fra det ene gode ølsted efter det andet og smage spændende, for ikke at sige fantastisk eller sågar enesteående øl, som de havde nogle af stederne, til en behagelig og overkommelig pris. 

Vejret var heldigvis med os denne dag, om ikke strålende solskin hele dagen, så i hvert fald et vejr, man kunne holde ud at være ude i, hvilket mange heldigvis gjorde. Både mens de bevægede sig fra sted til sted, men også de steder hvor der var mulighed for at indtage det gode øl udendørs. 

Ølkittene (poser, glas, kort, billetter, beskrivelser) kunne købes helt op til BarleyWine lukkede lørdag kl. 17, og ifølge BarleyWine stod folk nærmest i kø for at købe disse indtil kl. 17. Dejligt at så mange købte kittene, men for BarleyWine havde det nok været rarere, hvis flere havde købt dem i god tid. Måske kom vi for sent ud med budskabet om Beerwalk Copenhagen?

Personligt havde jeg fornøjelsen at være rundt på alle de 10 deltagende ølsteder. Dejligt at se, at disse modtog kunderne godt og generelt set gav sig tid til at forklare om øllet og svare på spørgsmål. Har hørt en enkelt klage i den retning, og viderebringer den til rette vedkommende. 

I det hele taget mødte jeg mange søde, rare, venlige og ikke mindst glade mennesker på min rundtur. Flere roste arrangementet. Dog var der enkelte som oplyste, at de først havde hørt om arrangementet sent eller nærmest ved en tilfældighed. Gentager vi arrangementet, bør vi overveje muligheden af at markedsføre det bedre. Facebook bør nok inddrages her. 

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne slutte med at takke BarleyWine og alle de deltagende ølsteder for deres indsats på dagen. Dejligt at I støttet op om sagen og håber at vi også fremover kan have et for alle parter udbytterigt samarbejde. Tak også til alle beerwalkere for jeres bidrag til at gøre det til en rigtig rar oplevelse at være med. 

 

Dagens billeder

Har lovet personerne på billederne ikke at sætte deres navne på!
Klik på billederne, hvis du vil se dem i stor størrelse.