Øldrinks

Endelig oprandt dagen, den 19. september 2012, hvor vi kunne ønske vores alle sammens Ole Madsen, redaktør for ØLentusiasteN, holdkaptajn for Tour de Bière m.m. velkommen i vor midte med det formål at lave nogle øldrinks til os. 

Det vil føre for vidt, at nævne alle opskrifterne her, men skulle nogle ønske at få disse oplyst, er Lokalafdeling København naturligvis villige til det. Her skal de blot nævnes i overskrifter:

1. Perlenbacher pilsner

2. Jacobsen Red Grapes & Sages

3. Hjemmelavet kriek

4. Isbjørnens røvhul

5. Humledrøm

6. Bloody Beer Hell

7. Black Velvet

8. Bryggerkaffe

Forud for mødet havde Ole sendt lokalafdelingen en liste med ingredienser, som skulle indkøbes til de nævnte drinks. I en række tilfælde var der lidt tvivl om, hvad der skulle købes, så improvisationen var i højsædet. Ole grinede en del da han så de købte varer, om der var af glæde eller fordi han synes vi var til grin vides ikke helt præcist. 

Efterhånden som deltagerne dukkede op - der var gået lidt rod i udmeldingerne omkring mødetidspunktet (bedre korrektionslæsning fremover) - kastede Ole sig ufortrødent over de gode sager. Drinksene blev serveret i hastigt tempo, så det varede naturligvis ikke længe inden lydtrykket var betragteligt. Bestyrelsen fik ros for ikke at have været fedtede med indkøbene. 

På vanlig vis fortalte Ole samtidig røverhistorier fra hans lange og glorværdige tid som ølentusiast. Lige fra hans tid som håndbrygger i Brabrand, om starten af Danske Ølentusiaster og til vore dage med cykling og Tour de Bière. Blandt andet også at Touren i 2012 havde været så hård, at enkelte havde måtte skubbes en del af vejen. Min diskretion forbyder mig her at komme med navne, men i hvert fald et er redationen bekendt. 

De 10 deltagende ølentusiaster havde en sjov og rar aften, ja faktisk var det så rart at klokken blev lidt vel mange, så vi nærmest måtte smides ud. Det er mit klare indtryk af alle havde hygget sig gevaldigt, og at vi vil derfor også her gerne sig tak til Ole Madsen for hans glimrende og underholdende foredrag. Skulle andre få lyst til et lignende arrangement, vil vi derfor gerne anbefale Ole som bartender. Et råd: Gå ikke på værtshus om eftermiddagen inden mødet!

 

Billederne kan ses i stort formant, hvis du klikker på dem.