Medlemsmøde 18.8.2018; Hulen, Bakken, kl. 16.00

 

Vi havde nogle hyggelige timer sammen. Vi fandt sammen ved nogle lange borde og bænke uden for Hulen. Lidt generende var der et hvepsebo lige i nærheden, men vi overlevede da. 

 

Hurtigt kom den venlige tjener, Alexander der tidligere havde arbejdet hos Hugos i Køge, som skulle forestå ølsmagningen, og vi aftalte, at han ville komme med 8 smagsprøver, som han valgte, og at han skulle komme med vores tapas, når vi havde fået de første par smagsprøver. 

 

Smagsprøverne var primært belgiske øl, men der blev også plads til øl fra enkelte aldre lande. Alt i alt en god blanding af lyse og mørke øl og i forskellige alkoholstyrker. At smagsprøverne var på 15 cl. imod de normale 10 cl. var der ingen der klagede over. Glassene blev i øvrigt behørigt udskænket i nye glas hver gang. Mellemrummene imellem serveringerne var behagelige, så der var tid til at tale sammen ind imellem. 

 

Øllene vi smagte var – i tilfældig rækkefølge:

 

Clausthaler, Alkoholfrei, 0,5%

BrewDog, Jet Black Heart, 4,9%

Brewski, Pango IPA, 5,9%

Westmalle, Dubbel, 7,0%

Bosteels, Pauwel Kwak, 8,4%

Huyghe, Delirium Tremens, 8,5%

Westmalle, Tripel, 9,5%

Lindemanns, Pécheresse, 2,5%

 

 

Lokalafdelingen havde besluttet at de personer, som var dukket op til mødet skulle have en lille ting for det. Det blev gjort med en lille folder, som det er tanken at uddele, hver gang vi holder medlemsmøde, og kun til de medlemmer der er til stede der. Vi kalder folderen for Stenbronyt. 

 

Tapastallerkenen dukkede op efter de første 2 smagsprøver som aftalt. Den bestod af forskelligt udskåret pålæg, en humpel leverpostej, en humpel ost, chili med ost og nogle oliven. Dertil blev serveret to slags flûtes. Ganske glimrende. Ikke et overdådigt måltid, men blot en lille snack. 

 

En lille konkurrence manglede heller ikke. Der skulle gættes, hvem det var der var på 10 billeder. Ikke alle lige lette. 2 af deltagerne havde hver 6 rigtige. Flot. 

 

Hver enkelt deltager betalte for øl og mad, og enkelte havde ikke fået øl nok og bestilte efterfølgende lidt mere øl.

 

Det er mit indtryk, at jeg taler på alles vegne, når jeg siger tak til Søren Fodgaard fra Lokalbestyrelsen, der havde arrangeret et ganske glimrende, hyggeligt og fornøjeligt arrangement. Blot synd, at der ikke var flere som havde fundet ud under bøgetræerne. 

/30-9-2018

 

Foto :

Lars B. Jespersen.

Klik på billederne for forstørrelse.

 

 

Den flinke tjener Alexander.