Torsdag d.12. januar, kl. 19.30 - Amerikansk aften

Vi har efterkommet et længe næret ønske fra vore medlemmer. En aften med amerikanske bryg, og med de nyheder de tapper fra deres brygkar over there, venter der de fremmødte en usædvanlig smageaften.

Læs mere her

 

Onsdag d. 8. februar kl. 19.30 - Det store ølvalg

Hvert år kårer Danske Ølentusiaster årets øl - næste gang i 2 kategorier. Køge Lokalafdeling har ikke tidligere haft for vane at teste finalisterne i konkurrencen, hvilket bl.a. skyldes, at nogle af de øl der er landet i finalerunden ofte har været brygget i så små produktioner, at det ikke har været muligt at skaffe alle disse, og så har vi vurderet at dette ikke var besværet værd.

Men i 2012 prøver vi, og vi vil forsøge at skaffe så mange fra finale-feltet til Køge.

 

Tirsdag d.20. marts, kl. 19.30 - Den store IPA smagning

I disse år er der kommet rigtig mange spændende IPA-er på markedet. Tidligere var de fleste IPA-er lyse - ligger i navnet – men denne aften nøjes vi ikke kun med de
lyse også med de ”nye” India Black Ale der er landet på hylderne.

 

Mandag d.16. april, kl. 19.30 - Pint & Pub Quiz

Bestyrelsens engelske islæt Paul Wilson står bag denne aften, der vil blive afviklet på britisk facon. Mere info følger.

 

Lørdag d. 9. juni, 10 års jubilæums fest

I anledning af lokalafdelingens 10 års jubilæum afholder vi et brag af en fest for vores medlemmer.


Mere information følger.

 

Lørdag d. 25. august - Køge Øldag 2012

Og så gentager vi selvfølgelig den kæmpestore succes med Køge Øldag..!

Mere, meget mere info på vej..!

 Se også www.koege-oeldag.dk

 

Tirsdag d. 11. september, kl. 19.30 - Årsmødet

Årsmødesmagningen er legendarisk. Og intet årsmøde uden en overraskende smagning. Det sker også i 2012.

De fleste har den opfattelse, at et årsmøde er gabende kedsommeligt - men det er det ikke i Køge!

 

Onsdag d. 10. oktober, kl. 19.30 - Vintage Øl

Hvornår har vore medlemmer sidst smagt en Fullers Vintage 2007, en Chimay Grande Reserve fra 2004, Brøckhouse Vintage 2007 og 2008 eller en Brøckhouse 3413 - den sidste Imperial stout der blev brygget før Brøckhouse slukkede under brygkedlerne i Hillerød.


De fleste har aldrig haft denne lejlighed - men det får I nu.

Vi har lokket en rigtig ølaficionado til Køge. Herman Olsen er en legende i den danske ølverden. Han opkøber restlagre af øl og tager chancer for senere at kunne dele sine oplevelser med andre.

 

Tirsdag d.6. november, kl. 19.30 - Norsk aften

Norsk øl - nej, nu må I altså stoppe - vil nogle sikkert sige! Men nej, vi stopper ikke, for det er i ølkredse velkendt, at man i Norge brygger forrygende gode, spændende og velsmagende bryg.

De norske mikrobryggerier som bl.a. Nøgne Ø og Håndbryggeriet er kendt i Danmark for deres kompromisløse og unikke bryg.

 

d.4 + d. 5. december, kl. 19.30 - Julesmagning

Et af årets højdepunkter, som trækker så mange medlemmer, at vi i 2012
er nødt til at afholde 2 x smagninger.Enten kan man komme til smagning en tirsdag eller dagen efter, en onsdag, men det er de samme bryg vi smager.

Vi har tidligere præsenteret vore medlemmer for julebryg, hvor nogle måske er mere eller mindre julede. Vi vender tilbage til basis. Vi har fundet julede julebryg - altså ikke noget med julebryg der minder mere om en IPA etc.