BREAKING NEWS: En jubilæums-øl er på vej.!

Som bekendt fejrer Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling 10 års fødselsdag lørdag den 9. juni 2012, og bestyrelsen arbejder lige nu med et spændende program for denne dag og op til denne dag.

Et af vore tiltag er at få brygget et ganske særlig jubilæumsbryg, som vil blive brygget på et velrennomeret bryghus. Vi har været i kontakt med flere bryghuse og besluttet os for at brygge et særligt jubilæumsbryg på 8,0% - en øl som vil kunne nydes i festlig lag til sommer – men som også kan ligge og udvikle sig.

Vi forventer at brygge ca. 800 liter og vort jubilæumsbryg (det endelige navn foreligger endnu ikke) vil blive tappet på såvel flaske som på fad.

Eftertragtet samlerobjekt eller bare nydeøl!
Vi er sikker på at der vil blive rift om dette specialbryg, og vi vil opfordre vore medlemmer til allerede nu at forudbestille x antal flasker, således at I kan sikre jer nogle af disse eftertragtede flasker.

Bestyrelsen har besluttet selv at lægge kræfter i denne brygproduktion, hvorfor disse unikke specialbryg kan sælges som følger:

6 stk. for kr. 200,00 incl. moms og pant
eller 12 stk. for kr. 350,00 incl. moms og pant.


Hvis du/I ønsker at forudbestille sendes der en mail til bestyrelsens logistikchef Henrik Vahlgren på henrik@remove-this.vahlgren.dk med bestilling på det antal flasker du ønsker at forudbestille. Vi er sikker på at der bliver rift om dette bryg – så send os en mail hurtigst muligt. Husk at opgive medlemsnummer ved bestillingen.!

Betaling skal ske i forbindelse med afhentning af lokalafdelingens jubilæumsbryg.

OBS: Bestilling er BINDENDE.!

 

Nye rabataftaler i Køge.!

Vinspecialisten, Brogade (Oluf Jensens Gård):
Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling har lørdag den 11. februar 2012 indgået rabataftale med Vinspecialisten i Køge. Mod forevisning af medlemskort gives der en rabat på 10%.


Bemærk, at Vinspecialisten vi udfase belgiske bryg som Trobadour, Chimay, Moninette, Saison Dupont samt hollandske La Trappe, hvorfor der gives 20% rabat på disse øl. Kig ned i butikken – lækker forretning og super service.


Holte Vinlager, Torvebyen 1:
I denne specialforretning har vi længe haft en 12% rabataftale – og fra den 18. februar og 1 måned frem sælges alle øl på hylderne med en rabat på 20% - også de der i forvejen sælges til en specialpris på 2 eller 4 flasker.

 

Oplev Torben Matthews med regionen

En mesterlig fortæller kommer forbi!
Region Midtvestsjælland afholder et fælles arrangement for hele regionens medlemmer – og der venter deltagerne en særdeles oplevelsesrig aften når dansk/engelske Torben Mathews lægger vejen forbi  Østervangsskolen, Astersvej 15 i Roskilde, torsdag den 15. marts 2012, kl. 18.30.

Hvem er Torben Mathews?
En gudbenået fortæller og entertainer fra Kolding – og indehaver af et af de mest kendte ølsteder i Danmark - YOU’LL NEVER WALK ALONE.

Torben drager hyppigt udenlands for selv at finde nye og sjove øltyper. Det være sig i England og Wales, Tyskland, Frankrig og Belgien, og altid har han noget man bare aldrig har set eller smagt før.

Torben er en af de mest ypperlige ølforedragsholdere i dette land, og bl.a. forfatter til 2 bøger om øl og mad.

Prisen for deltagelse er kr. 150,-

Tilmelding sker ved at sende en mail til: leif.mortensen@remove-this.ale.dk SENEST den 8. marts 2012 kl. 18:00. Du vil modtage en mail retur med oplysning om, at du er tilmeldt. Såfremt du ikke modtager en sådan mail, så kontakt Leif Mortensen på tlf. nr. 2232 2484.

Glæd dig til en forrygende aften hvor alt går op i en højere enhed. Røverhistorier krydret med anekdoter om øllet samt selvfølgelig smagen af det gode og ikke mindst ukendte øl fra fjern.

 

Med venlig hilsen

Din lokalafdeling

DØE Køge

 

HURRRAAAAAAAA...

Det skete der i 2002:

 • Danske Ølentusiaster, Køge lokalafdeling blev dannet
 • Familie-Journalen fyldte 125 år
 • Gammel Dansk slipper ud i Tryggevælde Å og er skyld i fiskedød.
 • Øl og sodavands-dåser indføres
 • Brøndby IF vinder superligaen
 • Køge vinder 1.division
 • Årets ølnyhed var en Brøckhouse IPA
 • Årets dansktop udgivelse blev Birthe Kjær - "Længe leve livet"
 • Erhard Jakobsen dør, 85 år gammel
 • "Små Ulykker" vinder prisen for bedste europæiske spillefilm i Filmfestivalen i Berlin.
 • USA starter invasionen af Afghanistan

IPA AFTEN - UDSOLGT.!

Vi må igen hænge de røde lamper ud. Der er udsolgt til den Store IPA aften d. 20. marts.