Kære medlemmer!

Om en uges tid løber Køge Messen af stabelen, og vi håber at rigtig mange af lokalafdelingens medlemmer vil lægge vejen forbi. Men i dette ekstra nyhedsbrev kan man også læse om følgende:


•    Presseomtaler i de lokale medier,
•    WIKA – smagningen,
•    Ny rekord i Køge Lokalafdeling,
•    Køge Messen – og supergode øltilbud,
•    Tøserunden – korrektion af mailadresse for tilmelding,
•    Foto af telt og fadølsanlæg,
•    Køge Øldag 2014,
•    OBS! Nye starttidspunkter/nye priser..

 

Masser af presseomtale i de lokale medier

Årets Ølvalg 2013 gav traditionen tro igen masser af presseomtale, og de fleste med overskriften ”Køge stemte igen fynsk”. Vi ser nu frem til den endelige afsløring i Odense den 22. marts 2014, hvor det vil vise sig om de lokale ganer har smagt sig frem til binderen. Skribenten bag disse linjer er dog ret overbevist om, at det er Amarillo & Citra IP fra Ugly Duck der løber med prisen for årets ølnyhed op til 5,9%. Men nu må vi se.

 

WIKA smagningen

Alle 250 billetter var solgt i forvejen, og indenfor ventede udvalgte bryggerier og importører med spændende øl. WIKA havde i forhold til tidligere smagninger foretaget fornuftige justeringer på udstillerholdet, så der nu var endnu flere spændende bryg at smage. Bl.a. skal vi nævne, at United Beverage havde med bragt nogle bryg fra Vejle Bryghus, som kun er beregnet for det amerikanske marked.
Ærgerligt, men vi kan jo håbe på, at disse bryg lanceres på det danske marked på et senere tidspunkt.


Aftenen blev også omtalt i de lokale medier, og bl.a. med et flot foto fra Lokalafdelingens stand, hvor man kunne vind én kasse specialbryg, hvis man lige kunne gætte hvor mange kapsler der var i glasset. Og der var gæt fra 27 til 337, men det rigtig antal var 119. Men hør lige – bud fra 27 til 337 i samme glas. Lokalafdelingen havde 3 udsendte på standen, Knud, Kim og Thomas, og de fik mangen en god ølsnak med dem der kiggede forbi.

 

Ny rekord

Det blev sat ny rekord i Køge. De tog nøjagtigt 5 timer og 50 minutter før alle 65 pladser til Skt. Patricks Day var revet væk. Det er selvfølgelig positivt, men også ærgerligt at vi ikke kunne tilbyde flere pladser, for vi kunne muligvis have afsat det dobbelte antal. Men som bekendt så giver de fysiske rammer ikke plads til flere.

 

Køge Messen - 15/16. marts

Lørdag og søndag den 15. og 16. marts 2014 er Danmarks bedste lokalafdeling på plads i Køge-hallerne med en flot stand, hvorfra vi giver infor-mation om DØE og Køge Lokalafdeling og de aktiviteter lokalafdelingen står bag. Men vi har også nogle super gode tilbud på specialbryg, og det til priser man med garanti ikke finder andre steder. Kig forbi vor stand, og hvis du samtidig har husket dit medlemskort, så er der en gratis ”forfriskning” på standen.


Hvis man klikker her, kan man samtidig hente et gratis adgangskort til Messen, og du kan printe alle dem du vil.

 

Tøse-Runden

Vi kan ikke kaste skylden på nissen, selvom julen varer lige til påske, men fakta er, at den oplyste adresse for tilmelding til Tøserunden 2014 var forkert, og her bringer vi en rigtig: gert.hoejer.petersen(at)remove-this.ale.dk, så har du smurt cyklen og fået justeret kæden, så tilmeld dig Tøserunden der afvikles lørdag den 31. maj 2014.

 

Telt og Fadøls-anlæg

Flere har spurgt til lokalafdelingens telt og fadølsanlæg, og vi bringer her et foto at partytelte der er ottekantet 6,8 x 5 m og prisen er blot kr. 800,00 for en weekend.

Lokalafdelingens flotte sorte handy fadølsanlæg med 2 haner lejes ud for blot 350,00 for en weekend og det er incl. kulsyre. Vi bringer jer et foto af anlægget.

 

Køge Øldag 2014 - d.23. August

Lørdag den 23. august 2014 kan vi for 4. gang byde velkommen til Køge Øldag 2014, og lige nu arbejder lokalafdelingens bestyrelse på højtryk på at sætte et stærkt udstillerhold på banen.


Lokalafdelingen får også i år brug for frivillige før og under Køge Ødag 2014, men mere herom senere. Men sæt allerede nu X i kalenderen ud for lørdag den 23. august 2014.


Men vi kan dog afsløre at storsponsor i år er Sydbank, der som bekendt har overtaget DiBa Bank, og nu har til huse i DiBa’s gamle lokaler i Hugo’s Gård.

 

Nye tider - Nye priser

Med virkning fra den tyske aften, den 9. april 2014, vil lokalafdelingens smagninger fremover begynde kl. 19.00, i stedet for nu kl. 19.30.

Ændringen sker for at imødekomme ønsker fra de der kommer med tog og bus, således at de ikke nødvendigvis skal forlade smagningen uden at få den sidste øl med.

Og samtidig ser vi os nødsaget til fremover, at hæve deltagerprisen til kr. 160,00.Vi må erkende, at priserne på øl er steget, og vi vil jo gerne bevare den høje standard ved vore smagninger og fortsat give vore medlemmer smagsmæssige udfordringer.Vi har hidtil haft nogle af Danmarks laveste priser på smagninger, og selv efter en mindre prisjustering ligger vi stadig i den lave ende.


Sluttelig på gensyn til lokalafdelingens kommende aktiviteter eller måske ses vi på Køge Messen?

De bedste hilsner
DØE Køge – Danmarks bedste lokalafdeling


Fra WIKA: