Kære medlemmer

Mens I nyder de sidste sommerlignende temperaturer, udsender vi endnu et  nyhedsbrev i denne måned, og her kan man orientere sig om:

•         ALT UDSOLGT til Tjekkisk aften tirsdag den 7. oktober 2014,
•         Årsmøde med engelsk smagning fredag den 31. oktober 2014, samt
•         SM for håndbryggere, og endeligt
•         Noget om velsmagende ølhorn hos Lyngens Bageri.

Tjekkisk aften tirsdag den 7. oktober 2014!
Det tog ikke engang 24 timer før alle pladser til denne ultimative tjekkiske aften var revet væk. Smagelisten er ikke offentliggjort, men det forlyder at aftenen indledes med noget andet end øl, men så kommer der også smag- og kraftfulde bryg på bordene – under- som overgærede – mørke som lyse, etc. – bryg som med tjekkisk statsgaranti (!!!) ikke tidligere har optrådt i 4600 og omegn.

Glæd jer – og mon ikke der også vil tilflyde lidt information om Ølrejsen/øl-rejserne 2015 – vi tror det.  

Årsmøde med engelsk smagning!

Fredag den 31. oktober 2014, kl. 19.00 afholdes der ordinært årsmøde i Danmarks bedste lokalafdeling, og årsmødet afholdes hos Braunstein på Køge Havn. Det er gratis at deltage i årsmødet, og lokalafdelingen kvitterer med et glas Braunstein.


Efterfølgende står Paul Wilson bag en engelsk smagning, og såfremt man ønsker at smage de dråber Paul har fundet i England i år, vil der ske opkrævning med kr. 100,00 pr. person. Yderligere oplysninger om årsmøde samt den efterfølgende engelske smagning, findes her, og udover relevant information kan man bare igen beundre den flotte teaser fra Kim’s værksted i Mosede.

Der er åbent for tilmelding til engelske smagning fra søndag den 5. oktober 2014, kl. 12.00.

SM i håndbryg!

SM kan også stå for andet end Sjællandsmesterskabet, men om nogen får smæk og pisk for deres deltagelse I SM i håndbryg, vides ikke. Men uanset hvad, er der dømt SM i håndbryg lørdag den 8. november 2014, SM afholdes i Kulturhuset Kilden, Nygårds Plads 31 i Brøndby og der er åbent for publikum fra kl. 11 – 17.
Kulturhuset Kilden ligger få minutters gang fra Brøndby S-station.

I vores lokalområde har vi flere der går og hygger sig med håndbryg, og dagen vil være et godt sted at få testet anstrengelserne og modtage såvel publikum som dommernes kritik.  

Så hvis du er håndbrygger og vil have håndbrygget bedømt, så kontakt Lars B. Jespersen på mobil 20 70 17 48.

Ølentusiaster og andet godtfolk er velkommen og entréen er blot kr. 25,00.

Velsmagende ølhorn hos Lyngens Bageri!
Vi plejer ikke at omtale brød fra de lokale bagere, men når nu en af de lokale har kastet sig ud i ølhorn bagt med maltøl (hvilken vil bagersvenden Tommy ikke røbe), men ølhornet fra Lyngens bageri har kvalificeret til konkurrencen om årets brød 2014. Og der er tale om et mørkt horn – sprødt, rustikt og smagfuldt og meget mættende.


Signaturen bag disse linjer, trodsede regn og tog Batavus’en derude, og fortrød ikke morgensøndagsturen. Så hermed er der et spændende alternativ til de håndværkere, gifler og spanske rundstykker.

Sluttelig håber vi at se rigtig mange af til lokalafdelingens kommende arrangementer.

De bedste hilsner
Køge Lokalafdeling – Danmarks bedste lokalafdeling
Bestyrelsen

        

Dette nyhedsbrev blev udsendt med assistance fra en Raasted Columbus Ale.