Nyhedsbrev #13 2006

Så er der lidt information.
7. spændende punkter med nyhedsinfo.


1. Forbruger Ølsmagning hos Liva Nord Galgebjergvej i Kolding.
torsdag d. 28.9.2006 – kl. 19.30
Succes – Alt udsolgt – vi bliver ca. 80 mennesker. Vel mødt.

2. Bryggeribesøg på Bryggeriet Vestfyn – Assens
mandag d. 2. oktober – afgang fra Rutebilstationen v/ Kolding Banegård præcis kl. 18.00 - Mød op 15 min. før vi kører til tiden!!
Der er stadig ganske få billetter – kontakt undertegnede eller Esbjergafd. direkte. Bussen vil være mærket med DØE logo i forruden.

3. Y.N.W.A. – Pub Quiz & Gode øl.
Kom til Pub Quiz på You´ll Never Walk Alone - Den Engelske Pub
– AL Passagen.


I nu 14 år har man hver eneste tirsdag aften kl. 20.30 kunnet komme til Pub Quiz. - og det er stadig en stor succes! Quizzen foregår på engelsk og man er opdelt i hold. Det koster kr. 10,- at deltage og pengepuljen tilfalder det vindende hold + øl.


Bortset set fra en kort pause i højsommeren og til jul kører der quiz hver tirsdag. Så der er gode muligheder for en hyggelig aften med noget godt øl. - Også i aften!

4. Bemærk der er Septemberfest i Bilka – Storcentret
med gode tilbud på øl i uge 38 & 39. og man kan få udleveret et blad ”Smagfuld” om øl, vin & spiritus reklameres der med. (jeg var der på førstedagen uden dog at kunne opdrive dette blad…)
Håber andre har bedre held.

5. LivsnyderForum i Kolding Storcenter.
Vinspecialisten i Centret har Ølsmagning fredag d. 29. september. kl. 16.30 v/ Malt & Humle / Troldhede. Lørdag d. 30. september kl. 10.30 v/ Premium Beer og Belgien & Danmark v/ Henrik Kyndi. Der skal indløses billet ved Vinspecialisten.

6. Øl, Musik & Quiz
De kommende Quiz datoer på Republikken er følgende: torsdage d. 26. oktober. 30. november og 21. december – sæt kryds i kalenderen.

7. You´ll Never Walk Alone – Lukker – i Kolding Storcenter.
Den Engelske Pub i Kolding Storcenter lukker pr. 1. oktober. En lidt trist info. Et af byens gode pubber med det velkendte navn lukker – den sidste tidligere filial af YNWA - Den Engelske lukker nu. Så det er sidste chance for, at få en god øl i Kolding Storcenter i denne uge – på søndag er sidste dag. Du er velkommen.

8. Husk vor Lokale Generalforsamling på YNWA – AL Passagen.
søndag d. 8. oktober kl. 16.00 – Til orientering er det ikke et krav at forslag til EVT. skal være indsendt – man må altså også gerne komme med sine forslag og synpunkter på selve dagen. Husk venligst tilmelding inden d. 5 okt.


Højt Skum
Claus Mortensen