Nyhedsbrev 14 2008

Hej til alle.

Vi efterlyser
1. Frivillige til Øllets Dag.
2. Håndbryggere frivillige til Øllets Dag.
d. 6. september 2008 i City Kolding.

1. Frivillige Ølentusiaster.
Har du lyst at give en hånd med på Øllets Dag i City Kolding.
Vi kan ikke gennemføre dette arrangement uden din hjælp!!
Meld dig som frivillig til lørdag d. 6. september kl. 10.00 - 16.00
Vi kræver ikke noget specielt af dig.

Vi skal have 7 - 8 stande med microbryggerier rundt i byens strøggader.
Her skal også være en DØE stand med 2 ølentusiaster hvert sted.


Du skal sælge ølpoletter, smageglas, udlevere ølstemmekort og så naturligvis slå et slag for din foreningen og prøve at få nye medlemmer. Samt evt. hjælpe det eller de bryggerier der står i din nærhed.

Der vil komme til at stå 2 hvert sted og der vil blive lavet en vagtplan, så du også får en pause, hvor du kan gå rundt og opleve stemningen. 2 personer i god form der vil være "stafetter" og sørge for opfyldning til
standene vil også blive efterspurgt.

Vi skal bruge ca. 15 - 20 kvinder / mænd meld dig under de skummende
faner!! Send en mail til undertegnede eller ring: 4045 9028


Der falder lidt af for din indsats, en DØE T-shirt, en sandwish til frokost,
et par øl til at tage med hjem og så en fælles middag om aftenen.
Der vil også blive afholdt et lille info. møde lige inden dagen.


2. Hjemme- håndbryggere.
Går du og brygger på noget hjemme i køkkenet eller i kælderen, så
er det nu du kan præsentere det for andre på selve Koldinghus
d. 5. og 6. september. i Slotsgården. kl. 10 - 17 - lørdag kun til kl. 15.00
Meld dig til undertegnede eller direkte til Business Kolding.


Det er ikke et krav at være medlem af DØE, så kender du en der brygger så giv vedkomne et tip.

Læs mere her:
Hjemmebryggere på Koldinghus.

Øliaden i Kolding byder på enestående muligheder for hjemmebryggere. Her kan de ambitiøse øl-magere høste ros, anerkendelse og måske præmie for deres øl. Fredag den 5. september og lørdag den 6. september "Øllets Dag" er der mulighed for, at vise kælderbryg frem på det gamle kongeslot Koldinghus. Publikum får en anderledes øl-oplevelse, og som smagsdommere er de med til at kåre Årets Kælderbryg 2008.

Øliaden inviterer alle fritids, -hånd og kælderbryggere til at fremvise deres øl ved Øliaden i Kolding den 5.-6. september 2008. Deltagende hjemmebryggere får muligheden for at udskænke smagsprøver og samtidig fortælle publikum om, hvordan øllet er produceret, hvilke ingredienser der indgår, og hvordan man nemt selv kan komme i gang.

I anledning af Øliaden nedsætter Koldinghus entréen til 30 kr. Ud over en enestående mulighed for at besøge en af Koldings unikke attraktioner til spotpris kan publikum også være med til at kåre Koldings bedste hjemmebryggede øl.

”Med Øliaden vil vi gerne forsøge at fortælle om øloplevelser på flere måder. Derfor håber vi, at rigtig mange hjemmebryggere har lyst til at stille op på Koldinghus og lade publikum smage og kåre Koldings bedste hjemmebryg,” forklarer Annemarie Michelsen fra Business Kolding som arrangerer Øliaden.

Alle håndbryggere kan deltage i arrangementet, som efter publikums afstemning afsluttes med kåringen af "Årets Kælderbryg 2008". Førstepræmien i konkurrencen er et gavekort på 3.000 kr. samt mulighed for at få sat øllet i produktion af Midtfyns Bryghus, som er en af Øliadens hovedsponsorer. Tilmelding til arrangementet kan ske hos Annemarie Michelsen tlf. 20265450 el. am@remove-this.visistkolding.dk.

Øliaden.
Øliaden er Koldings nye event, der forener smagsoplevelser og kvalitet med gode oplevelser og aktiviteter i øllets tegn. Øliaden løber fra den 4. til 6. september 2008. Arrangementet bliver en årligt tilbagevendende begivenhed i samarbejde mellem City Kolding, Kolding Storcenter, Danske Ølentusiaster, Koldings kulturinstitutioner og Business Kolding.

Udover arrangementet på slottet vil det være muligt at opleve Øllets Dag i City, Øl og Gourmet, internationale temaer på byens restauranter, boder, Oktoberfest og stemning i hele byen. Læs mere om programmet og de enkelte arrangementer på www.øliaden.dk.

For spørgsmål og tilmelding kontakt:
Business Kolding
Annemarie Michelsen
Tlf: 2026 5450
Mail: am@remove-this.visitkolding.dk


Højt skum
Danske Ølentusiaster - Kolding & Fredericia
Claus Mortensen - Tlf.: 4045 9028
Lokalformand
claus.mortensen@remove-this.ale.dk - www.ale.dk