Nyhedbrev 15 2008

Hej i sommervarmen.

Så er der 2 sommerarrangementer.

1. Grillaften og Snigpremiere på Gråbrødre Klosterbryg
Sdr. Bjert Kro – Gl. Bjert 16 – 6091 Bjert. Torsdag d. 21.8.2008 kl. 18.30 Vi besøger Bjert Bryg hvor vi skal være de første der smager dette års Gråbrødre Klosterbryg – Kolding 2008. Engangsbrygget der bliver sat til salg

på Øllets Dag d. 6. september. Bjert Bryg er nu de 3 der laver vort lokale ”stafetøl” specielt til Øllets Dag.


Kom og hør Torsten ”Brygmand” fortælle om øllet og efterfølgende er der middag, som består af ølmarineret oksekoteletter med tilbehør – vi skal grille i Sdr. Bjert Kros-  og Café Kaffens gårdhave.


I tilfælde af dårligt vejr rykker vi naturligvis inden døre.

Pris for middag og 1 hel Bjert øl til maden kun kr. 185,- incl. smagsprøve og Brygmands fortælling.  Øvrige øl er for egen regning.

Har man lyst og energi er det hyggeligt at cykle fra Kolding til Bjert.
– ca. 8 km. langs Kolding fjord og ud af Skamlingsvejen, men ellers går der en lokal rutebil – vi vil dog også samle sammen og være fælles om 2 eller 3 stk. 8 personers Taxa. Vil du med i taxaordningen, så skriv det på ved tilmelding. Det bliver billigst og her får vi jo 5 % ved Kolding Taxa.

Tilmelding senest fredag d. 15. august. – Kun for medlemmer.


Send en mail med navn og medlemsnr. og om du vil med i en taxa + indsæt beløbet kr. 185,- på konto nr.: 0759 – 322 3437 205 pr. netbank eller direkte i Middelfart Sparekasse.


SKAL OPGIVES: navn, by, medlemsnr. og arrangementsdato: 21.8.08  – DET ER 4 TING!! 
  
2. DØE fylder 10 år Fødselsdagsarrangement og Opvarmning til Øllets Dag.
Fredag d. 5. september kl. 19.00 – hos Kolding Vinhandel på Låsbybanke.
Ligesom sidste år vil vi lave en lille opvarmning til Øllets Dag hos Kresten og Tina på Låsbybanke.


Henrik R. Jensen fra vor lokalbestyrelse vil stå for ølsmagningen, som de tidligere år og vi skal sikkert smage en spændende række af øl. Ligesom Kresten nok vil hygge om os med en lille overraskelse eller to og han har jo ryg for, ikke at være fedtet med smagsprøverne – husk dog det er Øllets Dag næste morgen.

Men i år vil også markere landsforeningen Danske Ølentusiasters 10 års fødselsdag, da det er d. 5. september. Bl.a skal vi smage den til lejligheden specialfremstillede øl fra Ørbæk og hygge med lidt fødselsdags godter…

Arrangementet er åben for alle – men du har her mulighed for at tilmelde dig som en af de første. Så har du en ven der måske gerne vil være medlem, så tag ham eller hende med denne aften. - og husk der er mange andre spændende ølarrangementer rundt i byen denne dag under Øliaden 

Pris kun kr. 85,- for ølsmagning og snacks.

Tilmelding senest tirsdag d. 2. september. – Alle er velkomne til samme pris.
Send en mail med navn og medlemsnr. + indsæt beløbet kr. 85,- på konto nr.: 0759 – 322 3437 205 pr. netbank eller direkte i Middelfart Sparekasse.
SKAL OPGIVES: navn, by, medlemsnr. og arrangementsdato: 5.9.08  – DET ER 4 TING!!

Vi slutter senest kl. 22.00 !!

Så vil jeg blot ønske alle en rigtig god sommer.


HØJT SKUM.

Med venlig hilsen
DANSKE ØLENTUSIASTER
Claus Mortensen
Lokalformand - Kolding & Fredericia.
Regionsnæstformand - Sydøstjylland
Tlf.: 40 45 90 28
claus.mortensen@remove-this.ale.dk - www.ale.dk