Nyhedsbrev 07 2009

Hejsa

Så er det Quiz tid igen for U2. Forbruger nyt fra Liva.
Husker Early Bird fra Fuglsang på vor gode tur der ned - den kan købes i Kolding nu og ikke mindst skal du med til Duelund skærtorsdag så skal vi have din tilmelding senest på onsdag..


U2 til Øl, quiz og rockmusik.
Der lyder besnærende, og det er lyden da også, når der blændes op for en ny omgang Øl, quiz og rockmusik på Republikken i Munkegade torsdag
d. 26. marts klokken 20.00. U2 spiller ganske vist kun på Bennys hårdt prøvede anlæg, men U2 kan i både ny og gammel udgave høres så højlydt, at man næsten skulle tro, at Bono og co. var der. Det er de ikke, men det er til gengæld en ny quizhungrende forsamling fra Kolding Journalistklub, fra Danske Ølentusiaster og fra gaden.

Der dystes om prestige og præmier i en quiz, der atter vil omfatte spørgsmål om øl, republikker, svin, hærværk, DDR og denne gang selvfølgelig også om U2. Det er som sædvanligt ganske gratis at være med, alle er velkomne, og der vil være en gratis ølsmagsprøve i forbindelse med et af quizspørgsmålene. Og jo, du kan vinde noget og det er gratis at være med i forårsquizzen.


Forbrugerinfo
NYHED i Liva!
Øl fra Bryghus Horsens
5 forsk. til 2 fl. 60,oo
Påskebryg fra Indslev  2 fl. 55,00
Easter Expres fra Troldhede  2 fl. 60,00


Smagsprøver:
Kom og smag Easter Expres, Påskebryg Indslev og BOK BOk fra Bryghus Horsens på lørd. i Liva Nord (kun i nord) mellem kl. 11- og 15


Nu fåes den nye velsmagende Forårsbryg / Påskeøl fra Fuglsang
Early Bird i begge Liva butikker.


Udflugt - Duelund Brygladen.
JA og så er det altså nu hvis du vil med til Duelund i Kjellerupi påskeugen - sidste tilmelding d. 25. marts.


Skærtordagstur for Syd- og Sønderjylland.
Vi har i år valgt at springe Tyskland over og drager i stedet nordpå og arrangerer Påskeudflugt til Duelund Bryglade torsdag d. 9.4.2009

 
Heldagstur til den 200 år gamle Duelundgaard ved Kjellerup mellem Silkeborg og Viborg. Smukt beliggende mellem mark og skov skal vi besøge Anna Mortensen og Poul Højlund i det tidligere gods.  Anna arbejder med pileflet - Poul står for ølbrygningen.


Det er nok øllet vi vil bruge vore tørrer ganer på denne forårstorsdag hvor Poul Højlund vil give os en rundvisning på stedet, samt traktere med en ølsmagning på min. 7 smagsprøver + overraskelser. Der vil også blive serveret en lækker sandwich undervejs.


Poul har netop medvirket i tv på Ølturen med Torben Mathews og stedet er kendt for bl.a. Knark øl og de 3 Cowboy øl.


PRIS:
Du får hyggelig bustur, lækker sandwich, rundvisning og ølsmagning til i alt kr. 365,-


Der vil på turen være mulighed for at købe en øl og en lille sandwich i bussen til små penge. Ligesom der kan købes af bryggeriets øl i gårdbutikken til at tage med hjem.


Bustider:
Sønderborg v/ Kirketorvet            kl. 9.00
Aabenraa v/ Rutebilstationen       kl. 9.30
Haderslev v/ Mc Donalds             kl. 10.00
Kolding v/ Rutebilstationen          kl. 10.30


Ankomst Duelund kl. 12.30
Afgang  Duelund ca. kl. 15.30


TILMELDING:
Send en mail til undertegnede med navn og medlemsnr. og hvilken by du vil stå på i og indsæt kr. 365,- pr. person på konto nr.: 0759 – 322 3437 205 pr. netbank eller direkte i Middelfart Sparekasse.


Husk at mærke med navn, by, medlemsnr. og arrangementsdato d. 9.4.09 Det er tilladt at have en gæst med.


Sidste tilmeldingsdato er: onsdag d. 25. marts. 2009 (dette er vigtig, så vi kan orientere bryggeriet og busselskabet om turen bliver til noget) 


Velkommen til:
Duelund Bryglade A/S
Duelundvej 11
8620 Kjellerup
Tlf.: 8688 1927 –Se mere her:  www.duelundbryglade.dk HØJT SKUM.

____________________________________
Med venlig hilsen
DANSKE ØLENTUSIASTER
Claus Mortensen
Lokalformand - Kolding
Regionsnæstformand - Sydøstjylland
Tlf.: 40 45 90 28
claus.mortensen@remove-this.ale.dk - www.ale.dk