Nyeheds,ail nr 16 2009

TUR TIL THISTED OG TRE ANDRE BRYGGERIER d, 21.-22. AUGUST

Vi kan i Samarbejde med Sønderborg tilbyde nedenstående sommerudflugt, som Sønderborg er hovedarrangør af - en weekendtur fredag / lørdag med dejlig øl.

Brygmester Peter Klemensen fra Thisted Bryghus besøgte lokalafdelingen Sønderborg i januar 2008 og i den forbindelse inviterede han os til Thisted. Nu har vi fået stablet turen på benene. Det bliver den 21.- 22. august. Peter Klemensen går på pension med udgangen af juni. Så vores besøg bliver en af de sidste – måske den sidste – mulighed for at opleve Peter Klemensen på Thisted Bryghus – og det siges at være super.

Da der er langt til Thisted, har vi aftalt besøg på andre spændende brygsteder på turen frem og tilbage.


Programmet for turen ser sådan ud (du kan se detaljer her: www.ale.dk/index.php?id=6339):

Fredag
 d. 21. august starter busturen kl 9:30 i Sønderborg (Kirketorvet). Der er påstigning i Aabenraa, Haderslev, Kolding kl. 11.15 og Vejle. Undervejs serveres lækre sandwiches i bussen.

I Kolding afgår bussen altså fredag d. 21. aug. kl. 11.15 fra Rutebilstationen. Mød op lidt før. (medbrig gerne dit eget smageglas til bussen)

Kl. ca 12.30 ankommer vi til Bøgedal Bryghus v/ Vejle (www.boegedal.com), som er et utroligt spændende håndværksbryggeri, og som laver noget rigtigt godt øl. Kasper viser rundt og Gitte præsenterer deres øl.

Derefter går turen til Thisted , hvor vi indkvarteres på Danhostel Thisted (www.danhostelthisted.dk), hvor vi også spiser aftensmad.

Kl 19 starter rundvisningen på Thisted Bryghus (www.thisted-bryghus.dk), som forestås af Peter Klemensen. Herefter ølsmagning. Det bliver givetvis en stor oplevelse, som man næppe nogensinde glemmer.


Om lørdagen
starter vi med morgenmad, hvorefter der er en times byvandring i Thisted kl. 9.30.

Kl 10.30 kører bussen videre til Ølleriet Håndgjow (www.haandgjow.dk), der er et lille nano-bryggeri på Sydthy. Vi ankommer ca. kl. 11 og får en rundvisning i hold og smager derefter de spændende øl. Dertil serveres sandwiches.

Vores sidste stop er Mylius-Erichsen Bryghus i Ringkøbing (www.me-bryghus.dk), hvor vi bliver vist rundt af bryggeren Søren Svingel, som er en af DØEs veteraner. Herefter smager vi på bryghusets øl.

Hjemturen starter ca. 17.30 med afstigning, hvor man stod på. Vi forventer at være i Kolding kl. ca. 19.15
- og så har du fri søndag.

Alt dette er inkluderet i prisen:
• Rundvisning og ølsmagning på Bøgedal Bryghus, Thisted Bryghus, Ølleriet  Håndgjow og Mylius-Erichsen Bryghus • Byvandring i Thisted • Overnatning i 4-6 sengs værelser på Danhostel Thisted (husk at medbringe sengelinned og håndklæde) • Aftensmad og morgenmad på Danhostel Thisted • Sandwiches fredag middag og lørdag middag • Mulighed for at købe øl og vand i bussen til rimelige priser

Prisen er kun:
1050 kr, hvis vi bliver 30 deltagere
 950 kr, hvis vi bliver 40 deltagere

Sengelinned+håndklæde kan lejes for 60 kr.

Merpris for overnatning i 2-sengs-værelse: 50 kr pr person Merpris for overnatning i 1-sengs-værelse: 250 kr

Tilmelding snarest muligt og senest 1. august direkte til formanden i Sønderborg hans.peter.jepsen@remove-this.ale.dk. Husk at fortælle, hvor du står på.  Skriv også, hvis du vil booke et 1- eller 2-sengs-værelse. Opgiv navn, medlemsnr. og by.

Samtidig med tilmelding indbetales depositum på 500 kr til lokalafdelingens konto i Broager Sparekasse: regnr. 9797, kontonr: 0000251984. Restbeløbet indbetales senest 10. august.

Hvis der ikke pr. 1. august er tilmeldt 30 personer, bliver turen aflyst og pengene betales tilbage.

Du er velkommen med evt. spørgsmål til din lokale formand.


Husk Sommertræf i Kolding d. 4. juli kl. 14. 00 - solen går ned i AL Passagen v/ YNWA. Vi har hørt der kommer andre...


Med venlig høj skumhilsen
Claus Mortensen - 4045 9028
Lokalformand
Danske Ølentusiaster
claus.mortensen@remove-this.ale.dk
www.ale.dk