Nyhedsbrev 17 2009

Kære ØL entusiast.

Tiden går, og Årets store Øl fest i Kolding, Øliaden, kommer i næste uge.

Her er lige et rids af hvad du kan opleve under Øliaden:

Onsdag med Budstikken, kommer Årets Ølavis, hvor hele Øliaden er beskrevet.

Fra onsdag til og med fredag vil Bryggeriet Skovlyst fra Hareskoven, stå med deres veteranbil i Liva Galgebjergvej, hvor bryggeren vil uddele smags- prøver på deres øl, samt selvfølgelig gode tilbud derpå !

Fredag "brænder det på". Der er stadig ledige pladser til DØE Koldings traditionelle Øl smagning fredag aften hos Kolding Vinhandel.

Som tidligere vil Henrik R.Jensen fra DØE Kolding, holde aftenens Øl smagning. Og mon ikke der kommer en lille overraskelse.

Prisen er 70,- pr. person, og tilmelding senest på tirs. d. 1.sept. Betaling kan gøres i Middelfart Sparekasse reg. 0759 konto 322 3437205, enten pr. netbank eller direkte i Sparekassen. Derudover bedes I sende undertegnede en mail el. ringe, at I vil Deltage. (Claus' PC er gået ned, så jeg erstatter imens..) Tidspunktet er fra kl. 18.30 - ca. 21.30

Fredag fra kl. 16-23 er der 500 meter ØL i Jernbanegade og AL passagen.

Man køber et smageglas til 20,- kr. Og smagsprøver ved de 14 forskellige bryggerier/importører koster også 20,- pr stk. for 20 cl.

Dertil kommer fredag og lørdag aften, hvor der i Staldgården er "OKTOBER FEST". Tidspunkt kl. 18, og priser fra 315,- alt efter hvor meget Øl man kan drikke.

Lørdag:

Øllets dag Hvor der i tidsrummet fra kl. 10-16 er 8 stande fordelt rundt om i byen, hvor der ialt er 14 bryggerier representeret.

Man kan købe en "startpakke" med 1 smage glas og 4 poletter for 50,- Derudover er det selvfølgelig muligt at købe ekstra poletter,( 5 stk. 50,-) Det er muligt at købe glas og poletter på alle stande.

Lørdag formiddag fra kl. 11.00 til ca. 12.30 er det muligt i Teltet på Staldgården at høre Mik Schack's foredrag: ØLLET VISER VEJEN.

Prisen er 150,-, som også indbefatter Ølsmagning, samt at smageglasset må bruges ved standene i byen bagefter..

Billetter købes på

Man kan stemme på Årets Kolding ØL. 3 bryggerier, Troldhede, Bjert Bryg og Kolding Bryglaug, har alle tilmeldt en øl til denne konkurrence. Der er konkurrence kuponer ved alle stande, og blandt de afgive kuponer trækkes der lod om en rejse sponsoreret af FDM Travel.

Fuglsang kommer også med en ny Øl, Høst fugl, som de presenterer lørdag i byen, samt fredag eftermiddag i begge Liva butikker.

I mange butikker i midtbyen på Øllets dag, lørdag, vil der være mulighed for at smage den nye Kolding City Øl, som cityforeningen har fået brygget hos Troldhede. Det skulle efter sigende være en rigtig spændende ØL.

 

Så vel mødt til Øliaden i Kolding. Der bliver rig mulighed for at smage en masse godt øl :-)

Med venlig hilsen

Henrik Feldthaus DØE Kolding

Mail: henrik.f@stofanet.dk

tlf. 25766299

www.koldingbilletten.dk eller på Turistkontoret