Nyhedsbrev 24 2009

Hej Alle
 

Vi er nogle der går rundt med et lille smil på læben i dag efter en sjov oplevelse i går aftes. Der var nemlig Juleshow med Beer Band, på YNWA i Ale Passagen samt god mad. Jeg kan varmt anbefale at købe billet til næste års Beer Band juleunderholdning, hvis du ikke var blandt de heldige i år.
 

I denne weekend fredag – søndag er der julemarked på Akseltorv i City Kolding bl.a. med Troldhede Mikrobryggeri her kan du både smage og købe øl.

Der kan oplyses at Café Lucca har fået sin egen øl ”Lucca Øl” en Tjekkisk Pilsner på fad. Og den smager fint.

Det er en fadøl fra Premium Beer i Kolding og den importeres specielt og sælges kun 4 – 5 steder i Danmark.

OG så må du ikke glemme årets sidste store Juleølsmagning i Liva på torsdag i næste uge – og bemærk det er incl. Lækkert Pølsebord.

Der er stadig billetter at få i begge Liva butikker – så hold dig til mens tid er – alle er velkommen – skal der handles, så køb et par billetter med til en hyggelig aften f.eks. sammen med din samlever, ven eller naboen.

1. Super Jule-ølsmagning i Liva Stormarked – Kolding med Pølsebord.
Liva Nord og Syd afholder ølsmagning i Liva Nord – Galgebjergvej v/ Munkebo Torsdag aften d. 10. december kl. 19.30 – ca. 21.30 Kom og smag 6 julebryg hos Liva i samarbejde med Danske Ølentusiaster.

Denne gang er det et flot dobbeltprogram, vi skal høre hele to garvede ølfreaks og foredragsholdere med engelske aner.
Mød Nick Sharpe indehaver af ølimportfirmaet One Pint i Hobro: www.onepint.dk og vor lokale Torben Mathews indehaver af You´ll Never Walk Alone: www.denengelskepub.dk .

Gå ikke glip af denne unikke chance for at opleve disse to herre sammen.
Der vil også være mulighed for at købe øl denne aften.

http://www.liva-stormarked.dk/

Pris:
Du får 8 smagsprøver + 1 overraskelse, pølsebord og hele
2 foredragsholdere.

Det er til den helt forrygende lave pris af kun kr. 148,- pr. person.


Billetter sælges kun i forsalg og kun direkte i de 2 Liva butikker i kioskerne der åbnes kl. 9.00. Bemærk der er kun plads til 80 personer.


Der er annonceret for arrangementet, der er for alle, i Kolding Ugeavis under Livas annonce lørdag d. 28.11.2009 og ved opslag i butikkerne. Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte din lokalformand. Der er også søndagsåben i Liva.


2. JuleQuiz
Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at sidste Øl-Quiz i år på Republikken er Julequizen torsdag d. 17. december kl. 20.00.

Rigitg Glædelig Jul og Godt Nytår.


Var det ikke noget at give en ven eller familiemedlem et  års medlemsskab af Danske Ølentusiaster som gavekort - se ind på www.ale.dk  ???
Skal det være årets julegave skal du gøre det inden d. 17. december. 2009


Højt skum
Danske Ølentusiaster
Claus Mortensen – 4045 9028
Kolding – Sydøstjylland