Nyhedsbrev 03 2010

Hej alle

Du er en af de heldige der bor i en lokalafdeling hvor der sker noget på ølfronten. Derfor må jeg også allerede nu for 3-gang i 2010 sende dig et nyhedsbrev med nogle spændende arrangementer. :-) Vi har modtaget nedenstående fra Torben Mathews og YNWA i AL Passagen.
Kom og smag "Verdens stærkeste" øl. Arrangementer på onsdage i februar måned, som Danske Ølentusaister bakker op om.
Tilmelding direkte til Torben Mathews eller på YNWA.

Kolding - Øllet by.

STÆRKE SAGER I FEBRUAR!
 
JEG TØR VEL GODT PÅSTÅ, AT VORES PUB Y.N.W.A. I SKRIVENDE STUND ER ENESTE STED I KONGERIGET, HVOR MAN ER I BESIDDELSE AF FIRE AF DE FEM ABSOLUT STÆRKESTE ØL I DENNE VERDEN!
HVOR GEMMER DE SIG, JEG HAR IKKE SET DEM, HØRER MAN DET SPONTANE UDBRUD.
DE ER NATURLIGVIS GODT GEMT VÆK, MILEVIDT FRA UNGDOMMELIGE "JEG VIL HAVE DEN STÆRKESTE ØL DU HAR" ØJNE OG GANER.
 
MEN NU KOMMER MULIGHEDEN FOR AT SMAGE!
 
PÅ FIRE EFTER HINANDEN FØLGENDE ONSDAGE MED START KL.19.00 ER DET NEMLIG "STARKBIERZEIT" PÅ DEN ENGELSKE PUB (med tysk islet). HVER GANG PRÆSENTERER UNDERTEGNEDE AFTENENS MASTODONT, SOM MAN SMAGER NOGLE FÅ CENTILITER AF. EFTERFØLGENDE FÅR MAN SKÆNKET EN PINT AF DAGENS "DANMARKSPREMIERE"-CASK FRA DE SKOTSKE PROVOKATØRER BREWDOG, HÅNDPUMPET INDE FRA VORES TELEFONBOKS.
LIDT FLUTES MED PØLSE HØRER MED I PAKKEN TIL AT STILLE DEN VÆRSTE SULT ELLER TAGE DEN GRIMME SMAG ALT EFTER OMSTÆNDIGHEDERNE!
 
ALTSÅ EN ENESTÅENDE CHANCE FOR AT UDVIDE SIN ØLHORISONT- OG JO, DET ER EN ONSDAG, NEJ, MAN BEHØVER IKKE BLIVE TIL DEN LYSE MORGEN, OG JO, VI SKAL ALLE OP IGEN NÆSTE MORGEN, SÅ HOLD OP MED AT KLYNKE!
 
HER FØLGER PROGRAMMET:
 
d. 3.2. DAGENS KRAFTKARL: SAMUEL ADAMS UTOPIAS 2009, 27% (KOSTPRIS KR.995 FOR 75CL.). DER UDSKÆNKES 3CL. PR. PERSON DAGENS CASK: HARDCORE IPA (9%)
 
d. 10.2. KRAFTKARL: SCHORSCHBRÄU SCHORSCHBOCK (30,86%). I ET STYKKE TID VERDENS STÆRKESTE BRYG, INDTIL BREWDOG BEGYNDTE AT BLANDE SIG (SE NEDENFOR)
CASK: 5A.M. SAINT (IKONOKLASTISK [= REVOLUTIONÆR], RAVFARVET, ÜBER-HOPPY ALE PÅ 5%)
 
 
d. 17.2. KRAFTKARL: BREWDOG TACTICAL NUCLEAR PENGUIN (32%). EN KORT STUND VERDENS STÆRKESTE BRYG, INDTIL SCHORSCH TOG HÆVN! (SE NEDENFOR)
CASK: BLACK DOG (ENGANGSBRYG. KUN 20 FADE PRODUCERET OVERHOVEDET!!! MØRK HVEDESTOUT PÅ 5,5%)
 
 
d. 24.2. KRAFTKARL: SCHORSCHBRÄU SCHORSCHBOCK (39,44%! VERDENSREKORD!)
CASK: PARADOX SPRINGBANK (10%). IMPERIAL STOUT LAGRET PÅ WHISKYFADE
 
PRIS PR. AFTEN KR.100
TILMELDING (NØDVENDIGT!) DIREKTE TIL TORBEN MATHEWS PÅ MAIL:  torben.mathews@remove-this.tdcadsl.dk - ELLER PÅ TLF.2811 8845
 
Kom med i klubben der har smagt verdens stærkeste.

Højt skum

Danske Ølentusiaster
Claus Mortensen - 4045 9018
Lokalformand - Kolding
www.ale.dk