Nyhedsbrev 04 2010

Hej og Højt skum
Dit vidunderlige menneske af en ølnyder. Vi er glade for endnu engang have have dig her, som læser af begivenheder der sker i den Koldinggensiske ølverden.

Vi vil i det følgende bringe tip der kan bruges som undskyldning for at gå og og drikke lidt øl.


1. Finalesmagning i AL Passagen:
Så er der lidt flere oplysninger klar på vor finalesmagning lørdag d. 13. februar kl. 14.00 uformel medlemsmøde uden foredrag i selskabslokalet.
 
Vi starter efter velkomst, med lidt mad nemlig varm lækker Gullashsuppe med flütes. Dette er jo en god kraftig vinterret  mod kulde - tilberet af Torben Mathews - derefter går vi over til at smage de 10 finaleøl og diskuterer hvilken vi synes er bedst.

Prisen bliver samlet kr. 170,- 

Sidste tilmelding er:
fredag d. 5. februar – send en tilmelding til undertegnede pr. mail og indsæt pengene på konto nr.:
0759 – 322 3437 205 i Middelfart Sparekasse – Koldingafd. 

Der er kun et begrænset antal pladser i lokalet – og det er kun for medlemmer. Det er dog tilladt af have en gæst med, hvis vedkommende overvejer at melde sig ind.


2. Stem på Årets Ølnyhed 2009
på www. ale.dk – husk at have medlems nr. og PIN kode klar.
Jeg personligt anbefaler at stemme på Early Bird fra Fuglsang, den er ikke for stærk, den er fyldig og velsmagende og så kan man tåle mere end en af dem.
Din stemme skal være afgivet inden d. 31.1.10 – Derefter går vi over til finalerunden hvor vi stemmer på en af de 10 finaleøl. 


3. Republikken  - Nu på lørdag d. 30.1.2010 – kl. 15.00 Er der spændende nye øl fra fad, på Republikken der frigives fra kl. 15.00 Brygget af husets egen brygger Anders Madsen.
Republikkens egne øl: Du kan få en meget mørk Porter – sort øl på 9,2 % alc. og en frisk Pilsner på 5,9 % efter Tjekkisk stil.


4. Republikken solgt.
Et velbekræftet rygte vil vide, at Republikken er solgt pr. 1.2.2010, så du kan denne dag nok også hilse på Benny og Alice Dall, måske for sidste gang som indehavere af stedet. Vi håber og tror på, at stedet vil køre videre, som et godt øl sted. Republikken er lukket søndag d. 31.1 2010 p. g. a. personalefest.
Der vil stadig være Øl & Quiz på Republikken d. 25. februar kl. 20.00


5. Bustur til Generalforsamling i Odense.
Tag med på Generalforsamling i Odense lørdag d. 20. marts. Der vil inden mødet være en Fynsk Ølsmagning ligesom der om aftenen vil være middag og efterfølgende ølsmagning.
 
Der ydes et tilskud på transporten på max. kr. 100,- pr. person. Ved transportudgifter på kr. 50,- og derunder ydes der ikke tilskud. Kilometerpenge udgør kr. 1,90 pr. km.

Sæt kryds i kalenderen nu. Region Sydøstjylland vil arrangerer en bustur til Odense på dagen, med opsamling i alle byer nemlig lokalafdelingerne:  Horsens, Vejle, Kolding og Fredericia.
Der vil om kort tid tilgå dig flere detaljer om denne tur, så snart vi har dem klar.
Prisen bliver i omegnen af ca. kr. 100,- når tilskuddet er fratrukket. Selve generalforsamlingen incl. Ølsmagning og middag er gratis at deltage i. Du skal dog huske, selv at tilmelde dig ølsmagning og spisning på ale.dk hvis du vil deltage i det.
Vi tager forbehold for, ikke at gøre hold i en af byerne hvis der ikke er tilmeldinger nok. Kontakt evt. allerede nu din lokalformand for tilmelding, hvis du vil være sikker på en plads i bussen.
Generalforsamlingen er naturligvis kun for medlemmer.
 

6. Stærk øl - Husk første onsdag i februar.
d. 3.2.2010 DAGENS KRAFTKARL: SAMUEL ADAMS UTOPIAS 2009, 27%
(KOSTPRIS KR.995,- FOR 75CL.). DER UDSKÆNKES 3.CL. PR. PERSON
DAGENS CASK: HARDCORE IPA (9%)
Dertil lidt flütes og pølse. Pris i alt kr. 100,- betales ved ankomsten.
Tilmelding er nødvendig direkte til Torben Mathews tlf.: 2811 8845 og det er bindende.

- VÅGN OP !! Vi har hørt der kommer udenbysgæster fra vor naboafdelinger. (flere end der kommer Koldingmedlemmer...) Alle er velkomne.

Ses vi der ude i samfundet til en øl??

Højt skum

Danske Ølentusiaster
Kolding Lokalafdeling
Claus Mortensen – Lokalformand & Regionsnæstformand
Tlf.: 4045 9028 – claus.mortensen@remove-this.ale.dkwww.ale.dk