Nyhedsbrev 13 2010

Hej til alle medlemmer af Danske Ølentusiaster i Kolding.


1. Øl, quiz og rockmusik i farver


Kære medlem!

Så er vi klar til forårets sidste quiz. Vi mødes på Republikken i Munkegade torsdag 22. april klokken 20.00 til en quiz, der blandt meget andet vil stå i den farverige rockmusiks tegn. Du vil høre rockmusik i alle farveskalaer, du vil blive spurgt om republikker, øl, svin, DDR og en dum dansk konge, Det er som sædvanligt gratis at være med, der er fine præmier, og du kan tage alle dem med, du har lyst til. Der vil være en ølsmagning undervejs, og vi bliver præsenteret for månedens øl.

Quizzen arrangeres som altid i et frugtbart, vådt og godt samarbejde med Kolding Journalistklub, Republikken og lokalafdelingen af Danske Ølentusiaster. Tilmelding er ikke nødvendig, men vil du spise på Republikken inden quizzen, er det bedst at bestille bord på telefon 7554-1440.

Næste gang der er quiz er sidste torsdag i september.

 

2. ÅBENT HUS PÅ INDSLEV!

I ANLEDNING AF LANCERINGEN AF VORES NYE ØL HVEDE IPA – INDSLEV PALE ALE, OG AT VI HAR FØDSELSDAG DEN 21. APRIL, HOLDER VI ÅBENT HUS LØRDAG DEN 24. APRIL FRA KL 10 til 16.


FOR FØRSTE GANG I OVER 2 ½ ÅR LANCERER INDSLEV BRYGGERI EN NY ØL, SOM SKAL INDGÅ I VORES FASTE SORTIMENT.

DU FÅR MULIGHED FOR AT SMAGE VORES NYE ØL FOR FØRSTE GANG, OG KØBE DEN MED HJEM INDEN DEN KOMMER I HANDELEN.

VI SØRGER FOR UNDEHOLDNING I FORM AF LEVENDE MUSIK, OG DU KAN KØBE MAD OG FADØL. VI HAR SELVFØLGELIG OGSÅ ET GODT TILBUD I BUTIKKEN.

INVITER VENNER OG FAMILIE MED, OG KOM OG VÆR MED TIL AT GØRE DAGEN SÅ HYGGELIG OG FESTLIG SOM ALTID, NÅR VI HOLDER ÅBENT HUS PÅ INDSLEV BRYGGERI.

SE MERE PÅ

3. Vi kan viderebringe følgende fra Torben Mathaws på Y.N.W.A.

FRANSKE ØLSMAGNINGER

HVORFOR TAGE TIL SMAGNINGER, HVOR DU HAR SMAGT DET HELE FØR?! PÅ 18. ÅR KØRER VI NU VORE SÅKALDTE ETNISKE SMAGNINGER MED BRYG, SOM VI SELV DRAGER UD FOR AT OPSTØVE!

INDEHAVER OG ØLJÆGER TORBEN MATHEWS HAR NETOP VÆRET I FRANKRIG I TI DAGE OG ER VENDT HJEM MED BRYG, DER IKKE TIDLIGERE ER SET I DK.

VI AFHOLDER TRE SMAGNINGER:

DEN 22.4. (UDSOLGT!), DEN 26.5 SAMT DEN 27.5. (FÅ PLADSER).

PRIS MED SPISNING: KR.295,- UDEN SPISNING KR.175,-

TILMELDING TIL TORBEN PÅ TLF.: 2811 8845 ELLER E-MAIL:

torben.mathews@remove-this.tdcadsl.dk

A BIENTÔT!

P.S. EN SMULE TILSVINING AF FRANSKMÆND SKAL MAN DENNE AFTEN KUNNE TÅLE. JEG ER JO ENGELSK STATSBORGER!!!

Hilsen Torben.


4. "Tour de Biere" Lørdag d. 3. juli

– det er 10 gang i år, så prologen stopper denne dag kl. 14.00 med Sommertræffet.

Lørdag køres der kun i City Kolding hvor vi besøger bl.a. Troldhede Mikrobryggeri og Kolding Bryglaug, men naturligvis vil vi ikke gå glip af Sommertræf på YNWA denne dag

– 8. maj i Tap 1 Hallen ved Carlsberg.

Søndag køres der så videre, hvor Skamlingsbanken skal bestiges samt Bjert Bryg og Agtrup Bryghus besøges inden touren køre mod nord.

Du kan melde dig til Tour de Biere og køre med på hele turen, eller du kan vælge kun at køre med lokalt i Kolding. Der stilles ingen specielle krav for at køre med. Men man skal være medlem af Danske Ølentusiaster. Der vil køre en følgebil med rundt på turen til din bagage m.m. Du skal være iført en DØE Tourcykeltrøje på turen og selv sørge for at komme i form til turen. Det er på eget ansvar at deltage. Det vil koste et beløb til overnatning og forplejning, men øl på turen vil blive sponseret. Bemærk det bliver ikke en druktur men en cykeltur. Tag med DØE på cykelferie.

Sidste etape køres i København

Du kan melde dig til turen, eller høre mere ved at kontakte Ole Madsen på: 4021 5728 eller ole.madsen@remove-this.ale.dk Du er også velkommen til at kontakte din lokalformand.

Sæt kryds i kalenderen:

>Husk der Ølfestival i København d. 6.


>>Vi arrangerer en cykeludflugt d. 5. juni på Troldhedestien med Troldhede Mikrobryggeri og KLK Kolding LokumotivKlub.

>>>Ta´ cyklerne frem.

Vi søger medlemmer der vil køre med på Tour de Trekanten motionscykelløb for Vejle, Fredericia og Kolding d. 22. maj. Vi prøver at stiller et hold til dette Firmasportsarrangement på den korte tur. Kontakt din lokalformand snarest hvis du vil køre i Kolding.

Se mere på:

 

 

Højt skum

Danske Ølentusiaster

Claus Mortensen

Lokalformand - Kolding

Regionsnæstformand

http://www.tourdetrekanten.dk/ www.ale.dkclaus.mortensen@remove-this.ale.dk – tlf.: 4045 9028– Sydøstjylland– Prologen køres i Kolding fra sidst på formiddagen. Danske Ølentusiaster skal køre Danmark rundt på cykel – 20 bryggerier på 10 dage. Turen skydes i gang i Kolding af vor borgmester Jørn Pedersen.www.indslevbryggeri.dk