Nyhedsbrev 24 2010

Vi opfordrer dig hermed til at melde dig, som frivillig til Øllets Dag.

1. Frivillige
Ja vi mangler frivillige til Øllets Dag – meld dig nu!
Tilmeldingen skal være nu, da vi skal bestille T-shirt til folk i den rigtige str.
- derfor meld tilbage nu senest i morgen tirsdag d. 10. august.
ellers kan vi ikke love en T-shirt!! Mail til nedenstående.
-  (også hvis du har meldt dig, så mangler vi din str. angivelse)

Igen i år søger vi frivillige til Øllets Dag. Hvad kan DU gøre for din forening der udelukkende bygger på frivilligt arbejde.
På Øllets Dag skal vi bruge ca. 25 frivillige der kan hjælpe med, at stå ved vore Ølentusiast stande ved siden af bryggerierne og sælge poletter og glas til smagsprøverne samt udlevere citykort. Der skal reklameres og tegnes nye medlemmer på dagen og der skal bruges et par mand i festteltet, samt i en ølstand. Få dig en sjov oplevelse og en indholdsrig dag.

De frivillige skal møde kl. 9.30 og har fri senest kl. 16.30 I vagtplanen indbygger vi nogle fritimer, så du også kan opleve Øllets Dag fra den anden side af standen. Der vil blive sponseret lidt øl og smagsprøver, sodavand og sandwich til frokost og en middag m/ en øl til aften ca. kl. 17.30, samt en T-shirt der skal bæres på dagen – hvis man vel og mærke er frivillig hele dagen. Men du er også meget velkommen hvis du kun kan noget af dagen.

Ring til undertegnede på tlf.: 4045 9028 eller besvar denne mail. Skriv hvilke timer du kan i løbet af dagen eller om du kan hele dagen. Oplys om du vil have frokost og aftensmad. Husk dit navn, mobilnr., e-mailadr. og medlemsnr.
Samt størrelse i T-shirt – der skal bæres på dagen og kan beholdes.
Har du en pæn Døe T-shirt fra sidste år er de velkommen i den.

Der vil inden dagen blive afholdt et kort informationsmøde for alle frivillige, hvor vi er vært ved 1 øl. Det bliver onsdag d. 25. august kl. 19.00 i AL Passagen.

Hjælp til og vær med til, at Kolding stadig er en af de byer hvor det er sjovest at være på Øllets Dag.


2. ØSTRIGSKE ØLSMAGNINGER

Så er Torben M. på spil igen – det handler om hans halvårlige smagninger og vi har modtaget følgende skrevet med blokbogstaver:
 
I RÆKKEN AF DE SÅKALDTE "ETNISKE" FOREDRAG (NU PÅ 18. ÅR!) GÅR TUREN FOR ANDEN GANG TIL ÖSTERREICH (1. GANG I 1997), HVOR ØLJÆGEREN TORBEN MATTHÄUS I SIT ANSIGTS SVED VIL KÆMPE FOR AT FINDE NYE, VELSMAGENDE OG INTERESSANTE DRÅBER TIL KOLDINGERE OG KOLDINGENSERE. DE PRÆSENTERES VANEN TRO MED ET STREJF AF ANGELSAKSISK HUMOR SAMT ET UDVALG AF PLATTE VITTIGHEDER MEN UDEN - RET MANGE - HENVISNINGER TIL ØSTRIGS LETTERE BLAKKEDE HÅNDLANGERFORTID!
 
ER MAN I SANDT JODLEHUMØR KAN OVENSTÅENDE FORENES MED FORUDGÅENDE INDTAGELSE AF TO RETTER "GUTBÜRGERLICHE KÜCHE", DER VIL KUNNE FÅ SELV LYSERØDE KALORIEASKETER HELT OP AT KØRE!
 
PRIS FOR SMAGNING ALENE MED START KL.19. ER KR.175.
PRIS FOR SPISNING + SMAGNING MED START FRA KL.17.30 (VI SERVERER FREM TIL KL.18.15) ER KR.295.
BEMÆRK VENLIGST: INGEN PRISFORHØJELSE I FORHOLD TIL SIDST PÅ TRODS AF SVÆRE KRISETIDER!
 
DER ER PLANLAGT FØLGENDE TRE SEANCER, DER ALLE FINDER STED PÅ DEN ENGELSKE PUB:
DEN 17.11.2010
DEN 25.11.2010
DEN 3.12.2010
 
SKYND DIG AT FÅ BESTILT DIREKTE TIL TORBEN MATHEWS PÅ MAIL:
torben.mathews@remove-this.tdcadsl.dk  IDET DER NORMALT ER RIFT OM PLADSERNE!
 
Højt skum
Danske Ølentusiaster
Kolding
Claus Mortensen – tlf.: 4045 9028
claus.mortensen@remove-this.ale.dk