Nyhedsbrev 25 2010

Kære søde humlepiger og glade ølskummende drenge. UUh uha det er nu, det snart er Øllets Dag. Men inden den store dag skal vi lige træne og tilvende ganen og det gør vi dagen før dagen med nogle spændende arrangementer.
I Kolding kan vi jo ikke nøjes med at fejre øllet på kun en dag. Det er øl en for god drik til.

Læs her om tyvstart til Øllets Dag fredag d. 3. sept.:
1. Auktion.
2. Opvarmning.
3. Oktoberfest.
4. Øltilbud og smagsprøver i Metro.
5. Frivillige.

1. Auktion med ølstrejf og klovnerier.
Gør en god handel - kom og byd på øl, ølrelaterede ting og meget andet sjov og spas fredag d. 3. september kl. 16.00 – ca. kl. 18.00 i AL Passagen ved YNWA pubben.

Den Engelske Pub har ryddet op på lageret og bortauktionerer denne eftermiddag over et par timer stort og småt herfra suppleret med et sammensurium af effekter skænket af City Kolding og des medlemmer.
Ja der kan også bydes på flere effekter fra Danske Ølentusiaster bl.a. et års medlemskab incl. gratis deltagelse i første lokale Døe arrangement.

Vi kan også nævne i flæng: 1 ks. City øl, behandlinger på Dorotheas badestue, bløde hatte, ølmassage hos Visage, lingeri, smykker, et par sko str. 42, rengjort Carlsberg askebæger, strømper til ham og hende og brugte forlovelsesringe hvor navnene er indgraveret jo jo. Dette er kun et lille udpluk af de kup man kan gøre på dagen. Det vil ikke være muligt at besigtige effekterne før på selve dagen.

Oplev de 2 auktionariuser Peter Beirholm og Niels Fransen godt bistået af ”auktionshusets” ejer og direktør Torben Mathews der har stor ekspertise og specialviden om de helt unikke effekter der bortauktioneres mens du kan nyde en god øl og byde med. 

Du støtter et godt formål!!
Alt overskud går til Natteravnene i Kolding. Der også vil være repræsenteret.
 

2. Opvarmning til Øllets Dag 2010
Ja igen igen er der særlige ølsmagning hos Kolding Vinhandel på Låsbybanke fredag d. 3. sept. Kl. 19.00 – ca. 22.00  hos Kresten Vestergaard Frandsen og Tina. Så vi alle kan blive varme til den store dag lørdag.

Kresten har nok både en god historie og et par overraskelser i ærmet. Men selve smagningen står tidligere medlem af Koldingbestyrelsen hos os DØE Henrik R. Jensen traditionen tro for med højt humør og spændende øl.
 
Arrangementet foregår stående i butikken og plejer at være meget populær.
Der er som regel altid udsolgt.

I ”gamle dage” startede vi altid selve Øllets Dag på Låsbybanke, og så var bunden vist lagt. Men da dagen er blevet så begivenhedsrig er det nu dagen før, for undværer de hyggelige timer i Kolding Vinhandel vil vi ikke.

Få dig en sjov aften kom og vær med.

Tilmelding til undertegnede pr. mail eller telefon senest d. 1. sept. 2010.
Arrangementet er åbent for alle og vi tager gerne mod nye medlemmer.
Pris kun kr. 70,- indbetales på konto nr.: 0759 - 322 3437 205 pr. netbank eller direkte i Middelfart Sparekasse senest d. 1. sept. 2010.
SKAL OPGIVES: navn, by, medlemsnr. og arrangementsdato: 3.9.10

Du kan også købe billet direkte i Kolding Vinhandel.
Der er et begrænset antal pladser i butikken.

Der er også mulighed for at handle øl før arrangements start, som kan stilles til side, og evt. afhentes en anden dag. Butikken har et flot udvalg. Men kom i god tid før hvis du skal handle.   

3. Oktoberfest
Efter auktion og opvarmning kan du slutte dagen med et par store Erdinger fadbamser i festteltet i Staldgården kik ind på: www.oktoberfestkolding.dk 

4. Metro
Metro på Kokbjerg 3 Kolding markere også Øllets Dag her er der gode tilbud på specialøl og Danske Ølentusiaster står med smagsprøver i butikken fredag d. 3. sept. kl. 15 – 19 – Se deres tilbudsblad for uge 35 – 36.
Se også ind på www.metro.dk

5. Frivillige
Vi søger 2 frivillige ekstra til at stå i Metro denne dag fredag d. 3. sept.
kl. 15-19 med smagsprøver og Døe materiale – meld dig gerne nu hurtigst til undertegnede. Slå et slag for din forening og få en god ølsnak.


og så siger vi tak til dem der har meldt sig som frivillige til Øllets Dag
- Vi møder friske dagen efter til en sjov dag i City kl. 10 - 16.


Højt skum & god fest
Claus Mortensen – 4045 9028
Danske Ølentusiaster
Lokalformand – www.ale.dkclaus.mortensen@remove-this.ale.dk