Nyhedsbrev 36 2010

Læs om: Julequiz og første 2011 arrangement m.m. Glædelig jul. 

Den store julequiz
Republikken torsdag d. 16. december kl. 20.00 i Munkegade.

Kom i julestemning og mød op til årets store julequiz på Republikken torsdag 16. december klokken 20.00. Den særlige højtidsudgave af Øl, quiz og rockmusik er blevet til Øl, quiz og julemusik, og der vil være præmier helt i julens ånd.

Der spørges bl.a. om øl, republikker, julekalendere, julemusik, DDR og svin. Det er gratis at være med, alle kan deltage, og der vil være en juleølsmagning undervejs.

Quizzen arrangeres som sædvanlig i et samarbejde mellem Kolding Journalistklub og lokalafdelingen af Danske Ølentusiaster.
Mellem kl. 18 og 19 er et godt tidspunkt for spisning først, der skal da bestilles bord.
Tilmelding til quiz og medlemskab ikke nødvendig.

Første arrangement i det nye år 2011:

Vi får besøg fra Midtfyn – Eddie kommer til Kolding.

Spændende ølsmagning med Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus i Brobyværk v/ Broby i Selskabslokalet ved YNWA i AL Passagen lørdag d. 29. januar kl. 13.00 – ca. 17.00 www.midtfyns-bryghus.dk

Kom og mød den karismatiske amerikanske ejer af Midtfyns Bryghus der vendte bryggeriet fra fiasko til en  succeshistorie.
Smag det spændende øl fra stedet, få et Midtfyn smageglas med hjem, hør om og smag bl.a. ”Årets Ølnyhed 2009” i Danmark ”Chili Tripel” (kåret i marts 2010)

Da Eddie Szweda overtog ledelsen af bryghuset i november 2006, gennemførte han gennemgribende forandringer for det lille bryggeri i Brobyværk. Produktionen blev ændret, og der blev satset på et nyt og spændende ølsortiment udviklet af bryghuset selv.
”Vort sortiment spænder vidt. Vi laver ikke én øl, som alle kan lide, men et bredt udvalg, hvor der altid vil være noget for alle. Vores øl skal levere en WOW-oplevelse til vore kunder. Derfor tester vi øllet på et bredt publikum af både øleksperter og forbrugere for at sikre en spændende dynamik i udviklingen af nye kvalitetsøl.
Ud over vores faste sortiment har vi sæsonøl som Påskebryg, Jule Ale, Jule Stout og Sommer Wit. Vi er ligeledes på banen med en specialøl til Arsenals fanklub her i Danmark: Gunners Ale.”

Vi hygger os i det intime lokale ved siden af You´ll Never Walk Alone pubben og starter smagningen med en lækker frokostplatte kreeret af Torben Matshews.

Pris kr. 240,- incl. Smagning, glas, foredrag og underholdning med Eddie og frokostplatte.

Meld dig til ved at sende en bindende tilmeldingsmail til undertegnede og indbetal kr. 240,- på vor konto i Middelfart Sparekasse – Kolding – på konto nr.: 0759 – 3223 4372 05 sidste tilmelding og betaling er d. 21. januar. 2011. Vær venlig at skrive: Navn, medlemsnr. og arrangement dato. ved indbetaling. Ellers kan vi ikke styre tilmeldingerne.

Midtfyns Bryghus – smagen af godt Håndværk.

Kun for medlemmer max. 30 personer.

Ekstra informationer:

Der planlægges at afholde Finalesmagning i Kolding med de 10 finaleøl om Årets Ølnyhed 2010 lørdag d. 26. februar kl. 13.30 – nærmere info. følger sæt kryds i kalenderen nu.
Vi tager gerne mod tilmeldinger allerede nu.

Inden for den nærmeste fremtid kan du se et lille skriv med foto, om vor julefrokost på ale.dk under Kolding.

Rigtig Glædelig jul og Godt nytår
ønskes af Danske Ølentusiaster – Kolding Højt skum Claus Mortensen Lokalformand – Kolding
Tlf.: 4045 9028
www.ale.dk  -   claus.mortensen@remove-this.ale.dk