Nyhedsmail 12 2011

Hej
Håber der er blevet smagt på de gode Påskebryg i de forgangne dage – ellers er det nu du skal indhente det forsømte. Der er følgende på programmet i den Koldinggensiske ølverden de kommende uger, jeg nævner i flæng:
Tilbud på Knuds – Fadølssmagning i Passagen – Øl i Vonsild Brugs  - Old Boys / Englænderne kommer – Republikansk gætteleg – Ost & Pølser i Solgården. Glædelig forår og tak for en god genopstandelsesfest.

SUPERBRUGSEN I VONSILD.
Kom og smag øl i Brugsen – Hjarupvej / Vonsildvej – her vil der være smagsprøver på godt øl fredag d. 29. april - kl. 14.00 – 18.00 Står Danske Ølentusiaster klar til en ølsnak, gratis smagsprøver og Brugsen med gode øltilbud i SuperBrugsen i Vonsild. Der er også mulighed for at blive medlem af Døe.
SuperBrugsen reklamerer i Budstikken.


GODT TILBUD PÅ KNUDS GARAGE.
Lige nu og de kommende uger kører Knuds Garage i Munkegade 5 med et rigtig godt forårstilbud på sommer hvedeøl Hoegaarden” witbier fra Belgien på fad en halv liter kr. kun 25,-

Hoegaarden Witbier er en overgæret flamsk hvedeøl. Øllen trækker på egnstraditioner der rækker tilbage til 1400-tallet. I 1965 genoptog mælkemanden Pieter Celis brygningen af witbier i byen Hoegaarden. Øllet betragtes i dag som en af mest succesfulde reintroduktioner i den moderne ølverden.

Udseende
Hoegaarden Witbier har en uklar hvidgul farve med en tyk cremet skumkrone.

Duft
Hoegaarden Witbier dufter friskt og krydret, med en tør syrlig tone af citrus.

Smag
Hoegaarden Witbier smager sødt og syrligt med en diskret blød fylde. Domineres af en forfriskende og citrusagtig frugtighed.
Tilbudet gælder nu og de kommende uger frem, så længe lager haves. Lige nu: Hoegaarden kr. 25,- for en Halv liter. Kom og skål på en god sommer. Men der jo også andre spændende øl  på Knuds Garage.

FADØLSSMAGNING PÅ YNWA.
Torsdag d. 28. april - Så bydes der igen på Fadølssmagning på Den Engelske Pub i ALe Passagen enten på pubben eller i sidelokalet fra kl. 19.00 kan man få en spændende asiatisk ret,  og 2 halv pint fadøl, som har præmiere på pubben denne aften for kun kr. 125,- Med forbehold for ændringer er der programsat følgende øl denne aften:
St. Peters Ruby Red og Jaipur IPA der begge har Danmarks premiere.
Tilmelding direkte til den engelske ejermand Torben Mathews på tlf.: 2811 8845 Ejermanden af YNWA og arrangør af ovenstående proklamere at prisen er inkl. råhygge så det basker.

Der vil også være Fadølssmagninger torsdagene d. 5.5. og 12.5. 2011


ENGLÆNDERNE ER PÅ VEJ.
Besøg Den Engelske Pub onsdag d. 4. maj kl. 16 – 18 og drik en pint øl

DANMARK ER FRIT.
Traditionen tro får Kolding besøg af de engelske veteransoldater fra 5 Kings / 2 T Force der deltog i befrielsen af Kolding d. 4. maj 1945 Englænderne har et tæt pakket program for hele dagen i Kolding, bl.a. med ankomst kl. 10.20, kransenedlæggelse ved mindesmærket i Fredericiagade, march med hjemmeværnet og kaffe på Staldgården, frokost med borgmesteren på Kolding Rådhus og dagen slutter vanen tro med et par øl på YNWA i AL Passagen kl. 16 – 18  Herefter går turen med tog til Kiel hvor befrielsen fejres d. 5. maj.
Derek Mathews vil helt sikkert være at finde på pubben denne dag også. Bare kik forbi.

QUIZ m/ ØL
Jo jo nu er det sidste gang inden sommerpausen, der er Øl, Quiz & Musik på Republikken torsdag d. 5. maj kl. 20.00. på dansk i baglokalet., Bestil bord først hvis du vil spise inden f.eks. fra kl. 18.00 på tlf: 7554 1440 Kom i Munkegade 9 og leg pubquiz og drik lidt godt øl,sammen med andre medlemmer af Danske Ølentusiaster, byens journalister og meget andet godt folk. Vel mødt og Højt skum.
Ingen tilmelding – du kommer bare.


ØL, OST & PØLSER
Fredag d. 6. maj 2011 kl. 19.00 i Solgården – Festlokalet i kælderen Sdr. Havnegade 8.

Smagsprøver med pølser, ost og øl.
Vi skal have medlemsmøde og smage 4 gode oste fra Delimo Ost, 4 hjemmelavede pølser fra Liva,   
bl.a. en Kolding Hus Pølse, som præsenteres af slagteren fra Liva. Dertil skal vi naturligvis smage 8 dejlige øl.

Kom til en hyggelig uformel øl aften med råhygge. Et billigt arrangement.

Pris i alt: kr. 115,-

Tilmelding:
Send en mail til undertegnede med antal personer, navn og medlemsnr. Og indbetal beløbet kun kr. 115,- pr. person med de samme oplysninger. Senest søndag d. 1. maj 2011.
Brug vor konto i Middelfart Sparekasse – Kolding – på konto nr.: 0759 – 3223 4372 05

Husk indgang fra nr. 8 og så ned i kælderen til højre.
Det er på tide at melde sig til!

Husk: Tour de Bière Prolog fra Jelling til Kolding lørdag d. 2. juli

Højt skum, Glad dag & Godt øl

Claus Mortensen
Danske Ølentusiaster – Kolding
Tlf.: 4045 9028
www.kolding.ale.dk
claus.mortensen@remove-this.ale.dk