Nyhedsbrev 13 2011

ØL, QUIZ & MUSIK
Kære medlem!
 Så er vi klar til forårets sidste quiz. Torsdag 5. maj klokken 20.00 på Republikken i Munkegade blændes der atter op for 30 + 1 skarpe spørgsmål om bl.a. øl, svin, DDR, republikker og rockmusik.  Du er som altid hjertelig velkommen og lige så velkommen til at tage konen, kæresten, manden, elskeren, elskerinden eller måske bare din sure nabo med.
Det er som altid også gratis at være med, og der er sjove præmier at vinde. Quizzen, der denne gang står i bestemte landes tegn, arrangeres traditionen tro i et tæt og nært samarbejde med Kolding Journalistklub. Bestil bord først,hvis du vil spise inden, f.eks. fra kl. 18.00 på tlf: 7554 1440

.ØL, OST & PØLSER
Fredag d. 6. maj 2011 kl. 19.00 i Solgården – Festlokalet i kælderen Sdr. Havnegade 8.

Du kan stadig nå det. Da vi stadig har nogle ledige pladser og vi har fået mulighed for at forlænge tilmeldingsfristen til om med onsdag d. 4. maj. Så skynd dig at sende en tilmelding.

Smagsprøver med pølser, ost og øl.
Vi skal have medlemsmøde og smage 4 gode oste fra Delimo Ost, 4 hjemmelavede pølser fra Liva,   
bl.a. en Kolding Hus Pølse, som præsenteres af slagteren fra Liva. Dertil skal vi naturligvis smage 8 dejlige øl.

Kom til en hyggelig uformel øl aften med råhygge. Et billigt arrangement.

Pris i alt: kr. 115,-

Tilmelding:
Send en mail til undertegnede med antal personer, navn og medlemsnr. Og indbetal beløbet kun kr. 115,- pr. person med de samme oplysninger.
Brug vor konto i Middelfart Sparekasse – Kolding – på konto nr.: 0759 – 3223 4372 05

Husk indgang fra nr. 8 og så ned i kælderen til højre.
Det er på tide at melde sig til!

TOUE DE BIÈRE 2011
Vil du med på årets sommerferie og cykle Danmark rundt ca. 650 km hvor der besøges ca. 25 bryggerier. Så er det nu du skal melde dig til til Ole Madsen – ole.madsen@remove-this.ale.dk Med fulde navn, adr. og medlemsnr. Turen er kun for medlemmer, og kommer til at koste kr. 3.500,-  som betales a´ to gange. Dette dækker overnatning, morgenmad, cykeltøj følgebil, drikkevare m.m. undervejs. Der vil også være øl smagsprøver og rundvisning på alle bryggerier. Du skal selv sørge for at komme i form til turen.
Tour de Bière starter lørdag d. 2. juli ca. kl. 9 med Prolog fra Jelling hvor der besøges de 2 bryggerier Jelling Bryghus og Jelling Bryggeri, efter starttalen og derefter køres der mod Kolding til Kolding Bryglaug og Sommertræf ved YNWA fra kl. 14.00.
Touren varer fra 2. juli til og med søndag d. 10. juli hvor vi slutter på Jacobsen Husbryggeri ved Carlsberg i København. På dag to på den første etape søndag formiddag d. 3. juli køres fra Kolding - AL Passage og mod Fredericia og derefter Middelfart på Fyn og Indslev – Nr. Aaby. Man kan godt cykle med kun på den første dag hvis man ønsker det, ligesom man er velkommen som tilskuer.
Læs mere om turen og følg med på www.tour.ale.dk der er oppe at køre i disse dage.    
 Nu er vi 24 tilmeldte til Touren, det maksimale antal til holdet bliver 30 ryttere.

Her og nu er der to meget vigtige ting, som I meget gerne hurtigt må svare tilbage på Hvis du vil deltage og tilmelder dig.

1. Meld venligst hurtigt tilbage hvilke trøje- og buksestørrelse I bruger.

Deltag i cykelturen i København og demonstrer for Godt øl til Danskerne 2. Hvor mange af jer vil deltagere i opvarmningsløbet ”E’Tap 1”, hvor vi anført af en karavane af bryggeribiler cykler ind til ølfestivalen på Ny Carlsberg Vej i Tap 1 Hallen. Starten går fra Frederiksberg Rådhusplads, hvor vi så på festivalens scene vil præsentere årets Tour de Bière-felt. Og Overrække diplomer til dem der gennemført sidste år. Det bliver fredag den 27. maj kl. 12-14. Vi bringer fokus på Ølfestivalen der er torsdag d. 26. maj - lørdag d. 28. maj.
Optoget starter / vi samles på Frederiksberg Rådhusplads fra kl. 12. - Vi ankommer til Tap 1 Hallen ca. kl. 14.
Turen her vil være på ca. 10,5 km – Her vil vi demonstrerer for ”Godt øl til Danskerne”
Alle er velkommen til at cykle med. Men ellers deltager alle fra sidste års Tour de Bière og dette års cykelhold.

Læs her hvorfor det er godt at cykle:
 http://iform.dk/traening/traeningsformer/gode-grunde-til-at-cykle skum
Danske Ølentusiaster
Claus Mortensen – 4045 9028
Lokalformand - Kolding

Højt