Nyhedsbrev 29 2011

ØL – QUIZ - MUSIK
Husk der er IKKE Quiz på i republikken i november måned. Men vi er friske igen til julequiz
torsdag d. 15. december kl. 20.00 – eller kik ind ved kl. 18.30 tiden hvis du vil spise først, bestil så evt. bord.

JULEFROKOST
Der er nogle få pladser tilbage til vor julefrokost nu på lørdag d. 26. nov. kl. 13.30 – 18.00 / ?
Med god mad og julebryg med Torben Mathews – se tidligere omtale i nyhedsbrev og vor hjemmeside. Tilmelding til:  claus.mortensen@ale.dk   - tlf.: 4045 9028

ADVARSEL
Da landsbestyrelsen og foreningens ansatte holder julefrokost fredag i Kolding i år er der risiko for, at møde nogle af disse suspekte øldrikkende personer i byen fredag d. 25. - d. 26. nov. måske i A.L. Passagen eller andre steder... Pas på der ude.

LOKALE JULEBRYG
Husk at smage på de lokale julebryg – ”Juletrolden” og  ”Kolding Jul” fra Trolden Bryghus. Livas ”Christmas Beer 2011”.  ”Rudolph” og ”Sorte Rudolph” fra Bjert Bryg der både fås på Kroen og i udvalgte butikker i Kolding. ”Sozzled Snowman” på YNWA eller måske finder du her en julebryg fra Kolding Bryglaug – Rigtig Glædelig Jul Kender du alle de lokale julebryg...?    


TROLDEN BRYGHUS & TROLDEN DISTILLERY
Inviterer til....
Julestue, 8. december kl. 18.30 - 20.30

Kom til julehygge på Trolden i Olaf Ryes Gade 7m, Kolding (bagsiden af Codan). Vi har Kolding Jul på fad og en række gode tilbud, bl.a. Kolding Jul 2011 på flaske samt oprydningssalg blandt Trolden-øl og diverse belgiske.

Der er mulighed for smagsprøver og en uformel rundvisning for alle interesserede i såvel Bryghuset som Destilleriet.

Kolding Julesnaps 2011
Byens helt egen snaps er på gaden! Destilleret på vores kobberkedel, lagret på franske egetræsfade og enkeltvis etiketteret af chefen himself. Nyd smagen af appelsinskal, kommen, koriander og stjerneanis afrundet af træfade. Så kan de godt pakke sammen i Ålb**g.
Vejl. udsalgspris er 149,- kr.

Den Nye lokale Gin kan også købes fra nu - men kun på bestilling.

Julemarked i City Kolding d.  2.- 4. december
Dit lokale Trolden bryghus er på julemarked i centrum af Kolding, fredag t. o. m. søndag i første uge i december. Kig forbi vores stand for et godt tilbud, en smagsprøve og en øl-/whiskysnak. Se mere i City Avisen, der omdeles sammen med ugeaviserne – Budstikken etc.

Højt skum
DANSKE ØLENTUSIASTER
Claus Mortensen – tlf.: 4045 9028
Lokalformand – Kolding
Landsbestyrelsesmedlem
www.ale.dk