Nyhedsbrev 30

Kære medlem!

ØL – QUIZ m/JOURNALISTER, NISSER OG ANDET GODTFOLK

Så er der Juleøl – Julequiz & Julemusik.
Der kommer knald på julehyggen torsdag 15. december klokken 20, når Republikken i Munkegade lægger baglokaler til årets store julequiz.

Midt i en nissetid bydes der på 30 spørgsmål om julebryg, tv-julekalendere, republikker, svin, DDR og julemusik, så du kan komme i den rette stemning op til højtiden. Der vil være både spurtpræmier og slutpræmier, der vil være ølsmagning. Alt er gratis,       (undtagen de drikkevare og mad du selv køber) tilmelding er ikke nødvendig, og tag endelig naboen, konen, manden, kæresten, elskeren, sønnen, datteren, moderen, faderen, den rare onkel og den kloge tante med. Og kom i god tid, da der vil være rift om pladserne til den traditionsrige quiz, der som sædvanlig arrangeres i et samarbejde med den lokale Kolding Journalistklub. Husk endelig at bestille bord, hvis du skal spise først.
Alle er velkommen.

I DENNE SØDE JULETID.

Mangler du lidt inspiration til hvilke julebryg du skal kaste dig over her
i december måned, så kan lokalbestyrelsen i Kolding anbefale følgende,
som er de enkelte medlemmers ynglings juleøl i år:

> Esben Nørgaard Krog-Jensen webmaster: ”JuleHvede” fra Indslev Bryghus.
> Søren Hjortbøl næstformand: Bryggeriet Vestfyn ”Willemoes Jul 2011”
> Henrik Feldthaus: ”Christmas Ale” fra Ørbæk 2011 (den nye med kardemomme & chilli)
> Jens Holzmann: ”Skovlyst´s Julebryg” fra Skovlyst i Værløse.
> Claus Mortensen formand: Carlsberg ”Semper Ardens Christmas Ale” (perfekt til juleaften - glem alt om rødvin. Også en god gemmeøl)
Alle medlemmer ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Til alle: Pas på rensdyr trukne sneslæder i juletrafikken.
Til vore kvindelige medlemmer: Pas på uterlige julemænd med langt hvidt skæg, som påstår de vil opfylde alle ønsker. Skægget kan virke transparent på nogle, man da kan de genkendes på deres karakteristiske latter: Ho ho ho...
Til alle mandlige medlemmer: Pas på de frække, lattermilde nissepiger i udfordrende gevandter – der ligger lumsk kvindelist bag deres indsmigrende attituder.  

Husk også at stille juleøl klar på loftet d. 24. dec. for at tilgodese og holde de onde drillenisser af huse med deres ugerninger.
Fra pålidelig og kompetent kilde forlyder det , at tilsidesættelse og glemsel af disse vigtige flere hundrede år gamle husråd,  kan have været medvirkende til den manglende vækst og finanskrise i hele vort samfund...

Glædeligt højt juleskum    

På klubbens vegne
Højt skum
Claus Mortensen – 4045 9028
Danske Ølentusiaster
Lokalformand – Kolding
Landsbestyrelsesmedlem
Juleøldrikker
www.ale.dk