Nyhedsbrev 31 2011

NYT PÅ REPUBLIKKEN I MUNKEGADE.

Der kommer nye øl på hylderne på Republikken i det nye år fra ultimo uge 1. – 2012.  Så skifter de ca. 45 styk ud….Jesper Hansen fortæller følgende:
Der kommer øl fra Thisted bryghus, Nørrebro bryghus, Jacobs såsom cognac og portvin, Refsvindinge, FF fra Carlsberg, Urquell på helt ny lækker fad…..Leffe på fad, Midtfyes chili, IPA etc…..den sjove bliver nok Spaten i store 1 liters, som når mutter serverer det til München festival.
 Desuden arbejdes der på nogle helt egne importøl til senere på året.

Så begynder vi fre- og lørdag i uge 2. - 2012 med natmad fra kl. 02.30 - 05.00….det bliver biksemad, tarteletter med høns i asparges eller brændende kærlighed for kun kr. 39,-……….som sagt til andre, vi byder pizza slices med eller uden dressing op til dans og tror det er nu Kolding er klar til lidt andet fredage og lørdage nætter…..  

UDSALG PÅ ØL:
De ”gamle” øl er mellem jul og nytår med opstart mandag 2. juledag fra kl. 18.00  til nedsat pris op til 50% - så kom og nyd en billig god øl, så længe lager haves. Den aften er der også gløgg og æbleskiver så længe vi har….


NYT FRA YOU´LL WALK ALONE – AL PASSAGEN.

ØL- OG MAD: TORSDAGE MED ASIATISK MAD OG SMAGNING AF SPLINTERNYE FAD- OG FLASKEØL! - Lige noget for en ølentusiasts. Starter allerede i januar i år. kl. 18.00

Vi fortsætter succesen fra i år med yderst uformelle torsdag aftener, hvor man har mulighed for at indtage et måltid asiatisk mad, samt høre om og smage på to af pubbens ølnyheder - hvoraf flere aldrig har været i landet før! - alt sammen for den beskedne sum af kr.125,- !!! Vi har i alt planlagt følgende otte aftener:
d. 19.1., 2.2., 9.2., 23.2., 1.3., 8.3., 15.3., 22.3.
Og der er bestemt plads til alle, også ikke specielt ølinteresserede, der blot vil nyde lidt lækker mad og et par gode timer!

 Vi lægger hårdt ud torsdag den 19. januar med Good King Henry Special Reserve 2008, intet mindre end øllen der ligger nr.1 på Rate Beer-listen (ølnørdernes mekka) over samtlige øl i England!!! Hertil kommer så From Via To 2010 Barrel Aged, en fadøl fra Mikkeller i København.
Programmet for de øvrige smagninger kommer hen ad vejen, idet der hele tiden dumper nyheder ind på lageret.
Tilmelding er absolut nødvendig til Torben på:  "torben.mathews@tdcadsl.dk"
   
MUSIK
Vi har livemusik hver lørdag eftermiddag (nu på 20. år!) og mange lørdag aftener med forskellige kunstnere fra ind- og udland. Se listen på vores hjemmeside (www.denengelsekpub.dk)
 
TEMAØLSMAGNINGER til foråret.
Forårets fuldblodssmagninger har titlen "Der er noget i gære i London", hvor man stifter bekendtskab med otte bryg fra en række af hovedstadens nye bryggerier. Pris for foredrag +dårlige vittigheder +smagsprøver +to retter mad er kr. 295,- . Datoerne er nu fastlagt til den 26.5., den 10.5. samt den 24.5., alle med start kl.18 og forventet slut ca. kl.21.30.
Tilmelding til Torben, og vent endelig ikke for længe, idet der sidst var udsolgt til alle tre seancer!
Her lidt yderligere info om forestillingerne:
Fra at være en hensygnende ølby, hvor selv de traditionelle bryggerier er blevet opkøbt eller har måttet opgive ævred, er der pludselig kommet skred i tingene i London. Hele 17 bryggerier er man nu nået op på, og der er flere i støbeskeen! Innovationen og kreativiteten er stor, så dagens foredragsholder fandt det på sin plads at drage tilbage til sin (næsten) fødeby for at få indblik i udviklingen!
   
GOD JUL OG GODT NYTÅR!
 Ønskes fra Torben Mathews
 - der oplyser at pubben har åben i alle juledage undtagen søndag
d. 1. januar 2012 Nytårsdag.  

Brug byens gode ølsteder.

Højt Juleskum og Godt Nytår
Claus Mortensen
DANSKE ØLENTUSIASTER
Lokalformand – Kolding
Tlf.: 4045 9028
www.claus.mortensen@ale.dk
www.kolding.ale.dk