Nyhedsbrev #24

Hej til alle
DØE - Kolding ønsker alle sine medlemmer en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi håber at se dig til vore sidste julearrangementer
i år. læs om juleølsmagning, julequiz, og Ølfestivalen i Valby i det gamle Carlsberg m.m.. Lokalbestyrelsen holder sin interne jule- og nytårsfrokost d. 11. januar, så der kan der være fare for at møde DØE folk i byen.
Vi vil være klar med et nyt spændende program for første halvår af 2013 først i det nye år. Følg her også med under arrangementer på vor lokale hjemmeside.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag d. 13. april 2013 fylder DØE - Kolding 10 år og vi vil fejre vor første runde fødselsdag bl.a. i AL Passagen. det bliver et heldags arrangement.

JULEØLSMAGNING I YNWA BEERSHOP.
lørdag d. 15. dec. Kl. 13. – 15. i Kongebrogade 13, kld.
i Solgården. www.ynwa-beershop.dk
Smag hele 15 julebryg for en flad halvtredser. Tilmelding og betaling direkte
i YNWA Beershop eller til Henrik Feldthaus – tlf.: 2576 6299.
Kun få pladser, så det er efter først til mølle princippet.

Se også shoppens gode udvalg i julebryg. Der er kun åbent:
fredag kl. 16. – 18.30
lørdag kl. 11. – 14.30  - eller efter aftale.
kontakt@remove-this.ynwa-beershop.dk
Shoppen arrangerer også ølsmagninger – ud af huset.

LIVA:
Der gøres opmærksom på at Livas specielle egen julebryg fra Trolden og Koldings egen Julesnaps fra Trolden er løs i Liva – husk den til julebordet.
- og glem så ikke det gode øludvalg i Livabutikkerne. (især i Liva Nord)

Den store ØL JULEQUIZ
Kære medlem!
Der bliver først rigtig jul i de små hjem, når den store, hyggelige, traditionelle julequiz er blevet afviklet på Republikken. I år sker det torsdag 20. december klokken 20.00 på den sædvanlige adresse og på det sædvanlige sted i Munkegade, 6000 Kolding, Danmark, og der kan igen forventes mindst 31 julede spørgsmål om blandt andet øl, republikker, musik, DDR og svin.
Det er lige så sædvanligt gratis at være med, du kommer bare og tager alle dem med, du har lyst til, men kom endelig i god tid, for der er højrisiko for både voldsom trængsel og alarm. Klubben giver én øl til DØE medlemmerne, (husk medlemskort) og der vil være både flotte og finurlige præmier, der vil være en ølsmagningsprøve undervejs, og vi bliver præsenteret for månedens øl. Bag den på alle måder eksklusive quiz står traditionen tro såvel Kolding Journalistklub som lokalafdelingen af Danske Ølentusiaster i Kolding.
NB! Husk endelig at bestille bord på 7554 1440, hvis du skal have noget at spise inden quizzen.

ØLFESTIVAL:
Bemærk så er billetterne sat til salg for næste års Ølfestival i København – Tap 1 Hallen, se ind på www.ale.dk der er mulighed
for ekstra rabat ved køb her i december. Festivalen er
d. 23. – 25. maj 2013.
Se også mulighederne for at købe gaver til jul i vor DØE shop.
www.ale.dk

TROJA K.
Husk der er special nytårsvinsmagning på Troja K mellem jul og nytår.
Se mere på pub- og vinbaren i Munkegade.   Torsdag d. 27. december
- et godt sted til en fredagsøl. Kom ned og smag deres gode Vinthe.
"Kocemba" Sparkling Tea på Byens Vinværtshus. www.trojak.dk