Nyhedsbrev #1

Velkommen til 2013 - Godt Nytår

- Læs her hvad der venter dig de kommende måneder.

Årets Danske Ølnyhed - 2012.

Det er en tradition at vi i februar smager på de ti finalekandidater til Årets Danske Ølnyhed. En festlig aften/eftermiddag, hvor vi skal igennem ti forskellige øl, hvorefter vi er klar til, at gå hjem og stemme på de bedste eller gøre det på stedet. Tilmelding er netop åbnet:

Send en mail til undertegnede med tilmelding. Mere info følger om tid og sted.

I løbet af januar skal vi stemme i første runde om Årets Ølnyhed, hvor vi udvælger de ti øl, der kommer i februars finalerunde. Afstemningen løber fra den 14. januar og frem til den 31. januar. Der kommer meget mere information i et landsdækkende nyhedsbrev.

Vi bringer lige denne opfordring:

Der har på det sidste været lidt forvirring omkring afviklingen af Årets Danske Ølnyheder 2012.

For at præcisere fakta, så starter afstemningsrunden mandag den 14. januar 2013 og løber til midnat torsdag den 31. januar 2013, anden runde løber som sædvanlig i hele februar.

Listen over alle ølnyhederne vil være tilgængelig på ale.dk fra onsdag den 2. januar 2013, og det er rigtigt, som det forlyder, at vi når op på omkring 700 nye øl i 2012. Husk at opfordre alle medlemmer til at stemme, så vi kan få et spændende udvalg at smage på til de forskellige finalesmagninger rundt om i lokalafdelingerne i februar.

Glædelig Jul og Godt Nytår

Keld V. Lauritsen

DØE, Landsbestyrelsen

Hermed er opfordringen til at deltage i afstemningen givet videre.

Vi regner med at have første arrangement klar den 6. februar 2013, mere følger.

  • Den 7. februar 2013. MØD DIT BRYGGERI kl. 18:30 på YNWA i AL Passagen. Nok en aften i selskab med et af de nye danske mikrobryggerier, denne gang særprægede Syndikatet fra Grenaa og Omegn. Prisen for 2 retter mad tilberedt på bryggeriets øl samt foredrag er 150,00 kr. Kun 50 pladser! - Tilmelding direkte til Torben Mathews på torben.mathews@remove-this.tdcadsl.dk, tlf.: 28 11 88 45 eller henvendelse på pubben i AL Passagen.
  • Den 22. februar 2013. KOLDING ØLMESSE. Traditionen tgro den sidste weekend i februar. Billetter bliver sat til salg af Kolding Vinhandel, Låsbybanke, 6000 Kolding lige efter årsskiftet. Mød op i Kolding Vinhandel og gør en god øl- eller vinhandel med Tina og Kresten og køb dine billetter til Kolding Ølmesse der.

Generalforsamling:

Den 16. marts 2013 er der generalforsamling for Danske Ølensutiaster. Sæt kryds i kalenderen! Det foregår på Dalum Landbrugsskole, og dagen indeholder som altid Fynsk Ølsmagning før mødet, og spisning og ølsmagning efter mødet.

Ølfestival:

Sæt kryds i kalenderen den 23. til 25. maj, hvor du skal til Ølfestival i TAP 1 i København, www.beerfestival.dk

og den 2. til 30. juni, hvor du skal til Kulinarisk Sydfyn i Svendborg.

Husk, der er ingen ØL-Quiz på Republikken i januar!

Højt skum

Danske Ølentusiaster Kolding

Claus Mortensen

Lokalformand

Tlf.: 40 45 90 28

www.kolding.ale.dk