Nyhedsbrev #10

Danske Ølentusiaster – Kolding afd. Fylder 10 år.

Tillykke til alle medlemmer - HURRA

Kom og vær med til at fejre vor ti års runde fødselsdag lørdag d. 13. april 2013. kl. 12. – 22.00 Jo det er selve dagen hvor DØE Kolding blev stiftet af bl.a. vor daværende første lokalformand i Kolding Thorbjørn Højer, som naturligvis også vil være tilstede på dagen.
Du er velkommen hele dagen – men kun i det omfang du har lyst.
Dagen vil blive fejret i AL Passagen – eller ALE Passagen ud for Den Engelske Pub.
Kl. 12.00 – 17.00 Er der miniølfestival – der vil være 6 – 7 bryggerier, som står med ølsmagsprøver i passagen og fortæller om deres øl. Danske Ølentusiaster vil også være tilstede med en stand, der bemandes af bestyrelsen og undertegnede.
Her er alle velkommen og det er gratis, at møde op, men smagsprøver / poletter sælges for kr. 5,- stk. for 10 cl. Et smageglas kan lånes mod kr. 20,- i pant der udbetales igen når man aflevere glasset.

Om aftenen kl. 18.00 er der spisning og ølsmagning på You´ll Never Walk Alone. Der serveres to retter god mad fra Torben Mathews køkken kl. 18.00
- kl. 19.00 starter der Ølsmagning.
Der vil være 10 øl i smagningen, som hovedsagelig forestås af Torben Mathews. Emnet vil være "Øl der har betydet noget for Kolding og Danske Ølentusiaster”
Aftenarrangementet kræver bindende tilmelding til undertegnede – send en mail og indbetalt pengene på vor konto nr.: 0759 – 3223437205  (i Middelfart Sparekasse) Husk at opgive navn, medlemsnr. arrangementsdato og antal, samt om det er med eller uden mad.

Alle er velkommen – du må gerne tage gæster med, der ikke er medlem denne aften.
Så YNWAs kunder er også velkommen. Ligesom vi håber at se Ølentusiaster fra andre egne af landet.

Pris for Ølsmagning alene kr. 150,- pr. person .
Pris for mad og ølsmagning kr. 298,-
Vi glæder os til at se dig til vort lille jubilæum. Pubben er lukket denne aften kl. 18. – 22. men vil blive åbnet igen for alle kl. 22.00  Vel mødt til en hyggelig øldag og vi har bestilt forår til dagen.

Der er tilgået følgende fra Påskekomiteen:

Hej lokalafdelinger
Da der er for få tilmeldte til skærtorsdagsturen bliver vi desværre nød til at aflyse den.
Dem der er tilmeldt får selvfølgelig deres penge igen, og vi sender også en mail til hver enkelt tilmeldte.
MVH
Lars Dorf
DØE - Sønderborg

I det vi takker YNWA for husly til Påske Quiz torsdag aften, som var hyggelig meddeles det, at der ingen quiz er i april måned.

Højt skum
Danske Ølentusiaster – Kolding – Snart 10 år Claus Mortensen – tlf.: 4045 9028 Lokalformand & Landsbestyrelsesmedlem www.kolding.ale.dk  -  claus.mortensen@ale.dk