Nyhedsbrev #13

Hej til alle, tak til dem der var til ølfestival i København i Tap 1 hallen ved gl. Carlsberg.
Årets Danske Ølpris 2013 blev tildelt Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller For hans store arbejde inden for øllets verden både nationalt og internationalt.
Æresmedlem af Danske Ølentusiaster blev ølskribent Carsten Bertelsen
- Og Årets bryggeri blev Indslev / Ugly Dock for deres nye tiltag i 2012  - Den smukke Svane og den Græmme ælling var i fokus.
Se mere om festivalen her : http://www.ale.dk/index.php?id=11882
Her kan du også læse pressemeddelelserne

Der var besøgsrekord masser af glade mennesker - Og så er der aldrig set så mange unge kvinder på vor festivaler og det lover godt for fremtiden. 


Trolden Musikfestival
Så er det NU på lørdag den 1. juni kl. 14-21

Trolden Bryghus er klar med årets originale musikbegivenhed i Kolding. Vejrudsigten melder sol, Festivaløllet er brygget specielt til lejligheden og musikken er bedre end nogensinde. Kom og vær med til at gøre det til en fantastisk dag!
(Klik på plakaten for at gå direkte til Festivalens hjemmeside) Husk VIP-billetter kun i forsalg hos: Superbrugsen Bramdrupdam og Vonsild, Liva Nord og Syd, Den Engelske Pub, Vinspecialisten Østergade, Kolding Vinhandel og Rema 1000 Seest.
Vi præsenterer STOLT Basement Below som hovednavn til dette års festival, foruden en række fede musikere/bands, der sørger for underholdningen. Billetter kan købes hos os eller diverse forhandlere i området. VIP-billetter (entré + 4 øl) kun i forsalg til 100,- kr., ellers blot 20,- kr. ved "døren" for entré alene. Se mere her:  http://www.trolden.com/festival/Trolden_Musikfestival/Forside.html 


Der er tilgået følgende fra YNWA Beershop:

Tema Ølsmagninger i YNWA Beershop i den kommende weekend:
IPA fra Benelux landene Belgien /Holland.  Smag 3 forskellige IPA  (30 cl. ) for kr. 30,- Spændende Italiensk Tema smagning fra Top bryggeriet Baladin.
Smag 3 forskellige Øl typer, wittbier, IPA og Strong ale, ialt 40  cl.  for  kr. 40,-


Glem ikke fars dag onsdag d. 5. juni
Vi kan tilbyde øl gaver til farmand fra kr. 75,- og opefter. Selvfølgelig pakker vi også efter ønske.
Vel mødt i YNWA Beershop i weekenden.
PS:  Vi har åbent Fars Dag / Grundlovsdag Onsdag d. 5. juni fra kl. 11.-16.

Højt skum
Danske Ølentusiaster – Kolding
Claus Mortensen
claus.mortensen@ale.dk