Nyhedsbrev #15

CYKELLØB & ØL
Tour de Bière starter på lørdag i Hobro og er i fuld gang d. 5. juni, og der drikkes et par enkelte gode humleholdige øl undervejs – ja det er, det mindre og total overdopede cykelløb Tour de France også – de er i gang med at trampe i pedalerne, stikke sig i armene og lave blodtransfusioner med kemiske præstationsfremmende stoffer - ikke helt efter reglerne.
Vi hepper på de ølglade cykelryttere, der helt lovligt indtager humleholdige drikkevarer undervejs og tror på, at de også i år kommer først i mål, selv om turen også går over Sverige.

MEN
I anledning af Tour de France, laver YNWA Beershop en Tour de France øl smagning fredag d. 5. juli kl. 19. i YNWA Beershop.

Smag 7 forskellige franske mikrobryg, samt lidt mundgodt for kun 80,- pr. person.  Deriblandt fra det franske trappist bryggeri Mont des Cats. Kun Plads til begrænset antal gæster. Køb billetter i butikken her fra fredag d. 28. juni. eller bindende tilmelding ved Henrik Feldthaus tlf.: 25766299

- Det er tilladt at ankomme på cykel.

REPUBLIKKEN
I Munkegade varsler nu genåbning – NU på torsdag aften d. 27. juni 2014 kl. 18.00

I første omgang bliver der kun åbnet for udsalg af det gamle varelager, torsdag, fredag og lørdage, så det er muligt at få sig en billig øl. Senere – ca. om et par måneder vil ølsortimentet, køkkenet, og åbningstider blive udvidet. Held og lykke til Republikken.

SOMMERTRÆF
DØE SOMMERTRÆF i KOLDING

SOL & Sommertræf. ØL, SOL & Sommertræf.
ØL, SOL, HYGGE & Sommertræf.

Lørdag den 6. juli fra kl. 13:30 - ?? er der DØE Sommertræf i AL Passagen v/YNWA. For alle ølentusiaster i Kolding og HELE Danmark!! Alle er velkomne til denne herlige tradition!

Kom og drik en liflig øl med andre ølentusiaster fra nær og fjern, Dagen er uformel og afslappet. Vi drikker sommeren ind i AL Passagen med live musik, spændende nye og gammelkendte specialøl fra YNWA.
Vi indtager selskabslokalet og de udendørs borde her ud fra. Torben byder velkommen med et par spændende øl og ellers er dagens program styret af din egen fantasi og dit gode humør.
Der vil være mulighed for at købe lidt mad også. Skulle vejret drille, så er Passagen ud for YNWA oversået med nye store parasoller.

Det er gratis at deltage, mod at du selv betaler for den øl og mad du indtager. Der kræves ikke tilmelding, Men kommer du udenbys fra, eller kommer I en større flok, så smid lige en linje med antal.
Vi håber hele lokalbestyrelsen kan møde op. – og byder alle velkommen.

Højt skum
Claus Mortensen – tlf.: 4045 9028
Danske Ølentusiaster – Kolding
www.kolding.ale.dk
claus.mortensen@ale.dk