Nyhedsbrev #27

Nyhedsmail nr. 27. i  2013.
Det meddeles at vi har tændt den røde lampe for vor Trappist og ost smagning på fredag
- Udsolgt i Solgården kl. 19.00 d. 8. nov.

Du var for sent ude!!!!!! .... (dette er den gamle redaktørs utilpassede kommentar) .... så, når jeg skriver du skal være vaks ved havelågen, så er den go' nok.

Hej alle der ude, nu har snestormen raset gennem gader, caféer, værtshuse og de mange teenageværelser rundt i det ganske land i fredags. Sneøllet har fyldt, de mange -25 års maver og efter de har tømt dem igen, har de følt hovedet også lidt skade.

Nu på torsdag d. 7. nov. kan vi så glæde os over ØJ – Dag – Ølentusiasternes Julebrygdag. På denne dag frigives specialøllet inden for julebryg, og derfor vi gerne gøre opmærksom på, at her i Kolding markeres dette især på YNWA – Den Engelske Pub i AL Passagen.

ØJ-DAG – torsdag d. 7. nov. 2013
Danske Ølentusiaster invitere på Julebryg (hvis du selv betaler) på YNWA kl. 19.00 mødes de ølentusister der har lyst til en uformel time, eller to eller tre efter eget valg, til en lille julebryg eller to eller tre. Kom og smag på nyhederne og det længe savnede juleøl. Tilmelding ikke nødvendig, vi møder bare op og nyder en øl, dem der har lyst.
Er du utålmodig, kan du ikke vente, eller bliver du bare tidlig tørstig på torsdag?
Så se her nedenfor: 

YNWA – Skriver selv om deres ØJ-DAG:
At på Juleøldagen er der GRATIS smagsprøver kl. 15.-17.  ho ho ho… Førstkommende torsdag d. 7. nov. fra kl. 15.-17. lancerer vi årets udvalg af juleøl på flaske, alle naturligvis af egen import. Har du lyst til at smage på nogle af herlighederne, står en af vore tjenere klar i ovenstående tidsrum med gratis dråber. Vore juleøl på fad vil ligeledes langsomt men sikkert gøre deres indtog, efterhånden som der bliver plads på vore haner - og hej, det er jo stadig kun starten af november! Allerede at finde på fad er dog en af årets DK-premierer, splinterny St.Peter's Christmas Ale.

Så hvorfor ikke kigge forbi på torsdag og måske blive hængende og indtage et måltid asiatisk mad, som vi serverer hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 17.30-20. til kun kr.100,- ?!
Alle ønskes en højt skummende for Jul.

JULEØL SMAGNING
i Kvarterhuset – En aften i Juleøllets tegn – Kom vi kårer Årets Julebryg i Kolding.
fredag d. 15. november kl. 19.-22. i Kvarterhuset – Junghansvej 121 – 6000 Kolding.

Julebryggen er udvalgt af Danske Ølentusiasters bestyrelsesmedlem Henrik Feldthaus og lokalformand Claus Mortensen og foredraget holdes af disse.  YNWA Beershop leverer julebryggen. Der vil være 8 juleølsmagsprøver og lidt snack.

Tilmelding:
Til undertegnede ved at besvare denne mail og indbetale kr. 125,- på vor konto nr.: 0759 – 3223437205. med Arrangementsdato, navn, antal og medlemsnr. begge steder.
Eller: Du kan også købe billet i YNWA Beershop – Kongebrogade 13. fre- og lørdag.
Eller: Du kan købe billet i Kvarterhuset – Junghansvej 121 på hverdage kl. 8.-15. kontant.
Tilmelding og betaling senest onsdag d. 13. november.

Henning Hansen  Kvarterhuset kan træffes på tlf. : 2345 7555 – hvis du har spørgsmål.

SÅ det er nu du skal tilmelde dig for at komme til årets Juleølsmagning. Vær med til at bestemme hvilken juleøl er bedst. (se også annonce i avisen) Et samarbejde mellem Kvarterhuset, YNWA Beershop og Danske Ølentusiaster. Vel mødt !!


Sæt kryds i kalenderen – og mød op:

Torsdag d. 7. november ØJ-Dag på YNWA og over alt er der juleøl.

Lørdag d. 9. november er der Regionsmøde i Vejle kl. 16.-18. Gratis. Derefter:
”Jorden Rundt På En Aften” ølsmagning kl. 19. på Eske´s Bier Bar med Thomas Hempler fra One Pint. Kr. 175,-   http://www.ale.dk/index.php?id=465 Tilmelding Vejle afd.

Lørdag d. 14. december - YNWA / Mugs Club Jule øludflugt med bus til Flensborg – Tyskland.

Lørdag d. 14. december – Jule Ølsmagning på YNWA Beershop.

Torsdag d. 19. december kl. 20. Juleøl, JuleQuiz og Julemusik – et sted i Kolding med Kolding Journalistklub.

Trolden Bryghus – Første lørdag i hver måned er der Trolden Ølstue kl. 13.30 – 16. kom og smag Jul 2013 på fad, og så er der oprydningssalg. Uformel hygge – bare mød op – alle er velkommen.

Højt skum
Claus Mortensen – tlf.: 4045 9028

Danske Ølentusiater
Lokalformand – Kolding
Landsbestyrelsesmedlem
www.kolding.ale.dk * claus.mortensen@ale.dk