Nyhedsbrev 4A 2014

Ekstra Nyt!

Husk Kolding Ølmesse v/ Kolding Vinhandel

nu fredag den 28. februar 18.30-22.00 i Parkhallen – hvis du da har billet.

Trolden Bryghus er på Ølmessen,:

Kig forbi vores stand for en ølsnak og en smagsprøve. Vi har spændende nyheder med!

YNWA-Beershop vil også være i Hallen.

Ligesom DØE vil være der - kom og meld din nabo ind.

Bemærk der er ikke Ølstue nu på lørdag på Trolden Bryghus – i stedet holdes der Fødselsdag lørdag d. 15. marts kl. 14.-17.

Trolden har også udvidet sine lokaler – kom og se.

Læs mere her om og fra Trolden:

Åbent hus, lørdag den 15. marts, kl. 14 - 17: Trolden Bryghus fylder 9 år! Det fejrer vi med et par anker herlig øl til 9,- kr. pr. trold (vi sælger ikke "bamser"). Først til mølle, så kom i god tid. Der er også en gratis grillmedister så længe lager haves. OPRYDNINGSTILBUD: Vi har fundet forskelligt godt øl fra Trolden og Belgien frem fra gemmerne: Bl.a. Scaldis Prestige (butikspris pr. flaske 229,- kr.) - Vi har 3 for 200,- kr.!

Forår på vej

Fire friske forårsøl ude nu: Det har boblet godt hos Trolden over vinteren. Vi har brygget Kolding Rød Påske, Soltrolden, Box-car Honey-ale og Fru Svendsen til de første solstråler fra oven. Glæd dig allerede nu!

Whiskymessen, 29. marts

Trolden Distillery klar til First Release: 2014 bliver året, hvor Trolden Distillery endelig kommer på gaden med den allerførste single malt whisky. Besøg os på Whiskymessen (Messe C i Fredericia) og hør mere om whiskyen der kommer til efteråret. Se også vores superflotte 8 liters whiskyfade med eget navn og "besøgsordning". Flere oplysninger om billetter m.m. på www.whisky.dk

Trolden Musikfestival 2014

Altid 3. lørdag i august: Ja, vi er tidligt ude, men reservér datoen i kalenderen allerede nu, så du ikke går glip af Danmarks Mest Nærværende Festival Med Anstændigt Øl (tm) (R). Vi ses til Trolden Musikfestival, lørdag den 16. august!

Meld ind til Trolden, hvis du har / kender et band der vil spille.

Højt skum

Claus Mortensen – Tlf.: 4045 9028

Danske Ølentusiaster – Kolding

Lokalformand – Kolding

Landsbestyrelsesmedlem

www.ale.dk