Nyhedsbrev 2 2017

1. Finalesmagning


DØE kårer årets bedste øl i 2016 – kom og smag de ni bedste.

Lørdag d. 25. februar kl. 15.00 i festlokalet ved YNWA – AL Passagen.

Vi starter eftermiddagen med at smage de ni finaleøl, holder vor egen afstemning og slutter med spisning fra Torbens køkken inkl. en hel pint øl til.

Pris kr. 245,- i alt inkl. smagning, mad og en pint øl.

Husk afstemningen er lavet om i år, efter nye regler. Kom og vær med i den nye afstemning.

 

Tilmelding:
Besvar / send en mail til nedenstående på claus.mortensen@ale.dk med navn, antal personer og medlemsnr. Samt indbetal derefter beløbet på vor konto i Middelfart Sparekasse på nr.: 0759 – 3223437205 med dit navn, medlemsnr. og arrangementsdato. 
Senest fredag d. 18. februar – der er deadline for tilmelding.

 

Du stadig nå at stemme på hvilke øl der skal med i finalen:
Første runde af afstemningerne om Årets Danske Ølnyhed(er) 2016 slutter fredag den 3. februar klokken 24:00

Fristen er forlænget til den 3. februar fordi det viste sig at nogle installationer af Internet Explorer og Edge havde tekniske problemer med afstemningerne, som først blev rettet et par dage inde i afstemningerne.

Første runde af afstemningerne afgør hvilke tre øl i hver kategori der går videre til anden runde af afstemningerne i februar.

 

Afstemningerne finder du på:
http://www.ale.dk/aktiviteter/aarets-danske-oelnyhed/aarets-danske-oelnyhed-2016/ <http://www.ale.dk/aktiviteter/aarets-danske-oelnyhed/aarets-danske-oelnyhed-2016/>
HUSK AT STEMME!

 

Bryggerierne og medlemmer af foreningen har indstillet deres kandidater til afstemningerne om Årets danske Ølnyhed(er) 2016.
I år stemmes der for første gang i hele 3 kategorier.
I alt er der indstillet 16 øl i kategorien 0 - 4 %, 56 øl i kategorien 4,1 – 7,0 % og 34 i kategorien over 7,1 %

 

2. Polsk Ølsmagning

lørdag d. 4. februar


Afholdes af Beershopen – Anita og Poul præsenterer 10 øl dertil sandwich med polske kødpølser.
Tilmelding: Henvendelse til Beershoppen – Sdr. Havnegade – Pris kr. 225,- 

 

3. SPANSK ØLFESTIVAL
PÅ YOU’LL NEVER WALK ALONE OG THE CAVERN TORSDAG, 9.2. KL..14-22 FREDAG, 10.2. KL.12-22 LØRDAG, 11.2. KL.11-22

 

Kom og smag på et kæmpeudvalg af spanske dråber. Igen har vi været på tur og fremskaffet det største udvalg af spanske bryg i kongeriget Danmarks historie. Vi håber således at kunne præsentere mellem 50 og 60 forskellige bryg fra små, spanske bryggerier. En enestående chance for at kunne dykke ned i dette lands spændende nye ølskat, hvor man pludselig kan få så meget andet end de få udgaver af intetsigende storbryggerisprøjt, der hidtil har repræsenteret Spanien herhjemme.

 

GRATIS ENTRÉ. KØB POLETTER PÅ DAGEN

Der er selvfølgelig gratis entré. Rigtige mænd drikker som bekendt hele flasker, men skal du smage på forskellige bryg, er der mulighed for at investere i mindre smagsprøver på 10cl.
10 poletter til 10 smagsprøver koster kr.120. Smageglas får du udleveret.

SPISNING OG BORDBESTILLING

Der vil desuden være mulighed for at investere i fast føde af spansk herkomst spændende lige fra mindre lækkerier som sortfodsskinke og andet charcuteri, igennem spændende spanske oste til tungere måltider som braiseret lammeskank (en fast bestanddel af vore festivaler!) i Moscatelvin og kyllingegryde med sherry. Alt sammen naturligvis til anstændige pubpriser! Således behøver du hverken gå sultne eller tørstig hjem, blot noget sundere og væsentlig kønnere! Vi serverer mad fortrinsvis inde i vores lounge bar The Cavern (=fredelige omgivelser) alle tre dage fra kl.17-20. Lørdag desuden fra kl.12-15.
BESTIL BORD ALLEREDE NU HOS TORBEN PÅ ”torben.mathews@gmail.com <torben.mathews@remove-this.gmail.com> ” - OG VENT IKKE FOR LÆNGE! DET PLEJER AT GÅ STÆRKT!

 

 

4. Brasiliansk Ølsmagning til foråret.

På YNWA med Torben Mathews:

 

Forårets temasmagninger er nu på plads. Temaet er, hold godt fast, brasiliansk øl!!! Og hvis du tror, at de ikke er gode til det med øl, så tro om!

Ganske vist er de i samba-landet bedre kendt for fodbold og super cocktails end for øl, men det kæmpestore Brasilien kan faktisk bryste sig af rigtig mange mikrobryggerier, og her er det ikke så svært at finde noget anderledes kvalitetsøl, der afviger mærkbart fra de klassiske stilarter. Hvad tror du selv f.eks. det lille bryggeri i Amazonas kan finde på med alle de der lækre frugter lige uden for døren?! Og dem får man endda mere energi af!! Glæd dig til en exceptionel smagning, hvor prisen officielt er sat op med kr.20 til kr.335, men som for garvede pub-ølsmagere (dig!) stadig koster kr.315 for foredrag, otte ølsmagsprøver samt to retter mad. Denne specialpris gælder dog kun frem til 31.12.16., så få dig meldt til asap. Og hvad med at give et par pladser som gave? Jeg sender gerne gavekort eller laminerede billetter, som du så kan pakke ind i cellofan og sløjfe!

Der er kun planlagt fire smagninger, hvoraf den ene foregår lørdag frokost i vores hyggelige lokale ved vores køkken, hvor der kun er plads til 34 personer. Så vent ikke for længe! Der bliver med garanti run på, venteliste m.m.

Datoerne er: 20.4., 27.4., 4.5., 13.4. Alle med start kl.18 med undtagelse af den 13.4., hvor vi lægger ud kl.11.30.

Tilmelding direkte til Torben Mathews eller på pubben betaling til Danske Bank: 1569 5690434513 eller på Mobile Pay til tlf. nummer: 28118845. Husk at anføre ønsket dato og navn.

 

5. Litauisk øl – Smagsprøver

De kommende onsdage eftermiddage fra kl. 14-18.
På YNWA – AL Passagen. Kom og smag!

 

6. Husk der er DØE Årsmøde / landsgeneralforsamling i Odense

lørdag d. 25. marts
på Dalum Landbrugsskole. Bemærk der er bustur for region Sydøstjylland.
Se tidligere regionsmail.

 

7. Ølmanden på nettet.
ØLmanden har besøgt You´ll Never Walk Alone - Den Engelske Pubs nye webshop, herfra smager han tre spændende øl. Du kan vinde øllene - se med på: www.facebook.com/oelmandentv <http://www.facebook.com/oelmandentv

 

Se afsnittet her: https://youtu.be/Xz2VRtupB30 <https://youtu.be/Xz2VRtupB30