Nyhedsbrev 9 2019

Hej alle
Glædelig forår

Her kommer lidt nyheder, vi har modtaget tre spændende ting fra Torben Mathews om hvad der sker på pubben YNWA i nærmeste fremtid.
>>Men husk også vor PåskeølSmagning d. 28. marts kl. 18. på YNWA

1. 
YNWA – AL Passagen – Den Engelske Pub.

I DE NÆSTE OTTE UGER HAR VI SPÆNDENDE ØLNYT HVER UGE!!! VI LÆGGER UD PÅ ONSDAG MED EN SPLINTERNY FADØL FRA BRYGGERIET ÅBEN, LAVET UDELUKKENDE TIL PUBBEN!
Kl. 16 på onsdag, den 13.3. frigiver vi den nye fadøl fra Bryggeriet Åben i Kolding, en øl, der efter lidt input fra Mathews Junior er lavet ene og alene til You'll Never Walk Alone. Kig forbi og få en smagsprøve, og du må selvfølgelig også gerne købe indtil flere glas efterfølgende!


OG HVIS DU ER PÅ PUBBEN ALLIGEVEL FOR AT SMAGE, HVORFOR IKKE DELTAGE I KONKURRENCEN OM AT GIVE DENNE NYE ØL ET NAVN?! DET BEDSTE NAVN VINDER ET GAVEKORT PÅ KR.250 TIL PUBBEN!!!


>>Smagsprøver på den nye øl fra Åben gentages også torsdag d. 14.3. kl. 16.-18.

2. 
Og i uge 12 fra tirsdag, den 19.3. kl.14
er det polakkernes tur,
når vi igen kan præsentere fantastiske øl fra Kormoran bryggeriet i den østlige del af landet.Prøv f.eks. deres American IPA (96 ud af 100 på Ratebeer), deres Witbier (Ratebeer:100), eller deres fantastiske porter med eller uden kirsebærtilsætning. Desuden giver vi smagsprøver på nyheder: deres to 1% øl (American Pale Ale og Kvæde med Honning-ale. Ratebeer 100 og 99) samt deres to nye stærke drenge: Imperium Prunum, en Baltisk Porter på 11% (Ratebeer: 100) og Barlow Sorbus, en Barley Wine på 10,5%
(Ratebeer: 97).
Og når du ikke at smage dem alle, eller bliver du forelsket i nogle af dem, vil der være mulighed for at købe med hjem til fornuftige priser. Men vent ikke for længe: vi har ikke så mange flasker aaf hver type!

3. 
Den 23.3. er Dødssyndens Dag!

Som et af kun to steder i dette kongerige (vi har inviteret vore venner på Klosterkælderen i Roskilde til at være med!) kan vi fra denne dag præsentere 5 forskellige udgaver på fad af den internationalt kendte Imperial Stout Peche Mortel (=Dødssynden) fra det canadiske bryggeri Dieu du Ciel beliggende i Quebec. Kun 60 restaurationer verden over har fået invitation til at være med, så vi er stolte! Vi lægger ud med de to af udgaverne, og når de er drukket, kommer der en ny på. Følgende fem varianter vil være at finde: 
Péché Mortel Bourbon 2018
Péché Mortel Cerise (med kirsebær)
Péché Mortel Bourbon 2017
Péché Mortel
Péché Mortel Islay

HÅBER, VI SES!

4. 
DØE – Kolding Klubaften
Påskeølsmagning.
Torsdag d. 28.3.2019 – kl. 18.00
på Cavern bar ved YNWA i AL Passagen.
Kom og smag spændende påske- og forårsbryg, vi smager ca. otte stk.
Der vil være både kendinge og nyheder blandt udvalget. En uformel hyggeaften med Påskebryg i centrum. Der vil også være mulighed for at vinde et lille Påskeæg.
Vi starter med en god ret mad fra Torbens køkken med en hel pint øl til efter eget valg. Kr. 135,-Ølsmagningen ca. kl. 19. koster kr. 85,-

Tilmelding: Senest søndag d. 24. marts 19.
Eller Nu snarest på nedenstående mail / svar på denne med navn, antal og arrangementsdato.
Derefter indbetaler du i alt kr. 220,- med de samme oplysninger på konto nr.:
Konto Nr.: 0759 – 3223437205  i Middelfart Sparekasse.
Eller send pr. Mobilepay nr. 40459028
Skriv: DØE. 28.3.19 og dit fulde navn. Så overføre jeg til foreningskontoen.
Der kan naturligvis også laves særlig aftale om kontant betaling på dagen.
Men din tilmelding er bindende!

>>Efterfølgende arrangement er Håndbrygaften torsdag d. 25. april kl. 18.

Højt skum
Danske Ølentusiaster
Lokalafdeling Kolding
Claus Mortensen – tlf.: 40459028
Lokalformand – Kolding
claus.mortensen@ale.dk