Juleafslutning 2007

Som det efterhånden er blevet tradition, afholdt lokalafdelingen i Kolding den årlige juleafslutning hos Torben på Den Engelske Pub. Menuen stod på fire retter og seks ølsmagsprøver.

Velkommen

Claus lokalformand bød som vanligt velkommen, og kunne i år fortælle at der var lodtrækning med præmier sponsoreret af Kolding Vinhandel, Liva supermarked, Inslev Bryggeri & YNWA.

Torben fortalte om den snørklede vej til de øl vi skulle smage i år. Han havde som vanligt været rundt i Europa og finde nye øl til sine smagninger. En rejse hvor han altid møder de sjoveste typer. Der er mange originaler i ølverden, hvilket altid er med til at gøre Torbens indlæg spændende og sjove.

Stemning

Arrangementet var heldigvis bedre besøgt i år, end sidste år, der var bundskraberen. Vi var vel omkring 30 Ølentusiaster, efter et par sidste øjebliks afbud pga. sygdom.

Alt i alt var det en rigtig hyggelig eftermiddag, god mad og øl. JA JA et par af øllene var måske mere sjældne end specielt gode. Der var ikke nogen af øllene der var egentlig dårlige, men der var for en hver smag.

Den flydende menu

Som vanligt fik vi lov at smage diverse Danmarkspremierer på øl, som man kun kan få hos Torben.

Den faste menu

Gravered laks - gravared i spansk brandy og Mors Stout. Hertil en dressing af hvidvin og dijion sennep og hjemmebagt brød med bl.a.  pistacienødder. Her til enebær smør (smør vist nok rørt med noget salt der var røget sammen med  enebær - fra et sted i Nordjylland)
Karrysuppe - forbedret med kylling ;o)
Meatpie - jeg kan ikke huske øllet der var brugt i den - men sovsen - den var fame god!!! Serveret med blomkålsgratin og cheddar ost, små kartofler, rosenkål og cole-slaw salat alt ad libitum
Abrikos Trifli - med den her engelsk frugt øl fra Melbourne Bryggeriet (i England)

Lotteri

Efterslukning på YNWA Pub