Juleafslutning 2008

Som traditionen byder afsluttede vi ølåret med Øl & Mad hos Torben i selskablokalet ved YNWA. I år var temaet Dansk julemad og dansk julebryg, som i Torbens udgave dog ikke var helt traditionel, men meget lækker.

Der blev serveret 4 retter. Først torsk på en bund af kål. Torsken var dampet i hvedeøl, kålen var tilberedt med Trippel og saucen var med Gueuze. Dernæst fik vi røget andebryst med rucolasalat, pinjekerne og granatæblekerne. Dertil en dressing med solbærøl,  hindbærøl og Kriech. Hovedretten var kam med kartoffel- og rodfrugtpurre, brunede kartofler og rødkål. Kammen havde ligget i Honning Porter der også var i saucen. Desserten var en tallerken med risalamande, og abrikoskompot med abrikosøl. Brownies bagt med Stout dertil chilichokoladesauce og kriechsauce.

Alt var udsolgt og der var flere på ventelisten. Der er kun 30 pladser i lokalet, når der skal spises med kniv og gaffel. Vi dem der ikke kom med i år, vil deltage i nogen af de andre arrangemeter, der er i løbet af året.

 

Torben præsenterer dagens menu

Der blev trukket lod om flydende præmier

Tak for et godt arrangement

4 Juleretter

De våde varer

Virklunds Amber Ale - kom med ved en fejl, det gjorde gog ikke noget :). Det i glasset er Kolding Bryglaugs Xmas Ale 2008