Julefrokost 2010

Under ledelse af overnisse Torben Mathews afholdt vi i år vores julefrokost i YNWAs festlokale i AL(e) passagen i Kolding.

Alle pladser var solgt og stemningen var i top. Dagens mad tema var iransk inspireret.
 
Vi startede med en forret med et navn jeg hverken kan udtale eller stave til. Den bestod af hønsekøds mousse med iransk fladbrød( se billede5).

Herefter 2 gryde retter med kylling og oksekød og løse ris. Vi må her skuffe læsernisserne - der var ingen ris a la mande. Til gengæld verdens bedste ris krydret med verdens dyreste safran, læskende limefrugter, bedårende berberisbær, rislende rosenvand m.m.  tilberedt med kærlig nissehånd af Torbens kone.
Desserten var engelsk inspireret med rabarber og masser af kalorier.

Maden blev serveret med øl som Torben havde udvalgt og hjembragt. Vanen tro blev de præsenteret så vi følte os privilegerede over at få lov til at smage herlighederne. Enkelte eksempler kan ses på billederne.

Efter maden var der pakkeleg hvor vi skulle rafle – og der blev virkelig gået til terningerne. Ord som snyd, usportslig optræden og bestikkelse af dommerne føg rundt i lokalet. Vandt man terningespillet skulle der synges en velkendt julesang til vild jubel for alle, selv om ikke alle kunne nå de høje toner efter det gode måltid... De fleste af gaverne kunne drikkes – og det blev de næsten omgående, så stemningen var høj.

God jul alle sammen.