Fanø, Vadehav & bikes

Siden 2004 er medlemmer fra Sønderborg, Haderslev og Kolding draget på tur skærtorsdag. Det et bryggeribesøg som er det samlende punkt. Således også i år, hvor turen gik til Fanø Bryghus. Med fyldt bus drog vi af sted mod den vestlige del af landet. I de senere år har Esbjergafdelingen også deltaget i turen, men det siger sig selv, at når vi ligesom kommer på deres hjemmebane er der ikke den store tiltrækning. Dog var enkelte med og andre mødte vi Esbjerg efter vi var returneret fra Fanø.

Fanø Bryghus

Efter en frisk spadseretur på knap 2 km, ankom vi til bryghuset. Alt er blevet meget bedrer siden Nørrebro Bryghus har sat deres ekspertise i bryggeriet. Dejligt og velbrygget øl får man nu, hvor det førhen kunne være en lidt sur oplevelse. Det skyldes i store træk, at bryghusets amerikanske brygmester (Ryan Witter-Merithew)

Han kommer fra North Carolina, hvor han er brygger (”lead brewery”) for The Duck-Rabbit Craft brewery. Ryan Witter-Merithew kender Shaun Hill, som var chefbrygger ved Nørrebro Bryghus, så det er via den vej at kontakten er skabt.

Esbjerg

Retur fra Fanø, er der jo en masse man kan se på i Esbjerg. Bla. var der træf for MC'er af alle typer i gaderne i Esbjerg den dag. Samtidig er der jo både Dronningen og Frk. Hubert, hvor der serveres rigitig godt øl.

Fanø Bryghus A/S

Strandvejen 5
6720 Fanø

Tlf.: 7666 0112

www.fanoebryghus.dk

Mail: bryghus@remove-this.fanonet.dk

Ryan Witter-Merithew

Robinson Ole