Ølsmagning med Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus

Lørdag d. 29. januar kl. 13.00 – ca. 17.00 holdt vi ølsmagning med Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus

Vi hyggede os i det intime lokale ved siden af You´ll Never Walk Alone pubben og startede smagningen med en lækker Tapas kreeret af Torben Mathews.

Vi smagte 

Wit beer

Ale

Rough Snouff ...

”Årets Ølnyhed 2009” i Danmark ”Chili Tripel” (kåret i marts 2010)

IPA

Stout

Imperial Stout (årets ølnyhed i 2007)

Barley Wine

Da Eddie Szweda overtog ledelsen af bryghuset i november 2006, gennemførte han gennemgribende forandringer for det lille bryggeri i Brobyværk. Produktionen blev ændret, og der blev satset på et nyt og spændende ølsortiment udviklet af bryghuset selv.
”Vort sortiment spænder vidt. Vi laver ikke én øl, som alle kan lide, men et bredt udvalg, hvor der altid vil være noget for alle. Vores øl skal levere en WOW-oplevelse til vore kunder. Derfor tester vi øllet på et bredt publikum af både øleksperter og forbrugere for at sikre en spændende dynamik i udviklingen af nye kvalitetsøl.
Ud over vores faste sortiment har vi sæsonøl som Påskebryg, Jule Ale, Jule Stout og Sommer Wit. Vi er ligeledes på banen med en specialøl til Arsenals fanklub her i Danmark: Gunners Ale.”

Eddie var for nylig i Sverige på ølfestival hvor han præsenterede Rough Snouf med en passende advarsel. Det viste sig at det gjorde svenskerne nysgerrige - alle uden undtagelse ville smage øl med snus i. Samme trick var ikke nødvendigt her i Kolding.