Steminingsbilleder. Linda vandt i Quiz ved lodtrækning blandt de 3 bedste. Der smages og diskuteres og stemmes. Esben fik en ølgave som tak .. lad ikke ølgaven være en opfordring til at udtræde - måske bestyrelsen var glad for at slippe af med ham :0)

Finalesmagning

Den 27. februar 2013 afholdt vi Finalesmagning i YNWA's selskabslokale i AL Passagen.

Takket være Henrik Feldthaus lykkedes det at få fat i alle 12 finalister, - jeg tør slet ikke spørge, hvordan det er lykkedes ham, men trylle det kan han!

I Kolding vandt følgende øl:

<6%:

1) Ugly Dock, Simcoe & Chinook

2) Ugly Dock, Hoppy Christmas

Begge brygges på Indslev Bryghus .... bemærk lige etiketten for Indslev, en smuk svane og etiketten på Ugly Dock, den grimme ælling, og så har vi jo lige linket til Fyn og ikke mindst H.C. Andersen og alle hans fantastiske eventyr!

>6%:

1) Ugly Dock, Imperial Vanilla Porter

2) Fur, Christmas

Møder I op til Generalforsamlingen i Odense .... hov, der poppede H.C. Andersen lige op i tankerne igen .... så får I mulighed for at se hvem der vinder på landsplan inden andre end deltagerne på Generalforsamlingen ved det, så se nu at komme af sted til Generalforsamlingen!

Finalesmagning

2012 Sommertræf

For 12. gang blev der afholdt regions sommertræf på YNWA i Kolding, vejret var med os i år, men Tour De Bière havde forlagt der deres rute anden steds, så dem så vi ikke noget til. Men ellers var der godt besøgt både af ølentusiaster og almindelige koldingensere der var til frokost jazz. 

Kolding Bryglaug stod for øllet, som måtte melde udsolgt i løbet af eftermiddagen. Torben havde som vanligt nogle spændende dråber, så ingen kom til at tørste. Som det er vanligt blev der ikke sagt så meget Torben og Henrik bød velkommen – dog blev det oplyst at der starte en ny ølbutik i Solgården – YNWA Beershop.