Kolding Ølmesse arrangeret af Kolding Vinhandel v/Kresten Vestergaard Frandsen blev for 10. gang afviklet fredag den 22. februar 2013 i Parkhallen fra kl. 18:30 til 22:00.

Intet under, at arrangementet er et tilløbsstykke (alle 600 billetter udsolgt på ganske kort tid), ja der kommer endog turistbusser fra andre dele af landet, for der var i omegnen af 230 forskellige øl at smage på, så der var noget for ethvert temperament og smagsløg.

TV-SYD var også på pletten, så her følger lige et link til ½ times udsendelse fra Kolding Ølmesse: "Vi er der - Direkte"

http://www.tvsyd.dk/arkiv/2013/2/22?video_id=57917&autoplay=1

Endnu et vellykket arrangement, og tilbage er kun at glæde sig til den 11. udgave i februar 2014.

 

 

Den Store Julequiz på Republikken!

Torsdag den 20. december kl. 20 blev den store, hyggelige julequiz skudt i gang på Republikken i Munkegade med en julens masse spørgsmål om blandt andet øl, republikker, musik, DDR og svin.

Som sædvanlig var det gratis at være med, så det var bare med at møde op i go' tid, ikke mindst hvis der også skulle indtages lidt fast føde inden julequiz' startede.

Hvornår det sluttede? Tja, det aner redaktøren ikke, men mon dog ikke det er blevet sent?

Steminingsbilleder. Linda vandt i Quiz ved lodtrækning blandt de 3 bedste. Der smages og diskuteres og stemmes. Esben fik en ølgave som tak .. lad ikke ølgaven være en opfordring til at udtræde - måske bestyrelsen var glad for at slippe af med ham :0)

Finalesmagning

Den 27. februar 2013 afholdt vi Finalesmagning i YNWA's selskabslokale i AL Passagen.

Takket være Henrik Feldthaus lykkedes det at få fat i alle 12 finalister, - jeg tør slet ikke spørge, hvordan det er lykkedes ham, men trylle det kan han!

I Kolding vandt følgende øl:

<6%:

1) Ugly Dock, Simcoe & Chinook

2) Ugly Dock, Hoppy Christmas

Begge brygges på Indslev Bryghus .... bemærk lige etiketten for Indslev, en smuk svane og etiketten på Ugly Dock, den grimme ælling, og så har vi jo lige linket til Fyn og ikke mindst H.C. Andersen og alle hans fantastiske eventyr!

>6%:

1) Ugly Dock, Imperial Vanilla Porter

2) Fur, Christmas

Møder I op til Generalforsamlingen i Odense .... hov, der poppede H.C. Andersen lige op i tankerne igen .... så får I mulighed for at se hvem der vinder på landsplan inden andre end deltagerne på Generalforsamlingen ved det, så se nu at komme af sted til Generalforsamlingen!

2012 Sommertræf

For 12. gang blev der afholdt regions sommertræf på YNWA i Kolding, vejret var med os i år, men Tour De Bière havde forlagt der deres rute anden steds, så dem så vi ikke noget til. Men ellers var der godt besøgt både af ølentusiaster og almindelige koldingensere der var til frokost jazz. 

Kolding Bryglaug stod for øllet, som måtte melde udsolgt i løbet af eftermiddagen. Torben havde som vanligt nogle spændende dråber, så ingen kom til at tørste. Som det er vanligt blev der ikke sagt så meget Torben og Henrik bød velkommen – dog blev det oplyst at der starte en ny ølbutik i Solgården – YNWA Beershop.