ÅRSMØDE
Formandens beretning

ÅRSMØDE BLEV AFHOLDT

TIRSDAG DEN 9 OKTOBER KL 18.00 PÅ HOLM'S

dagsorden:

Valg af dirigent
Formandens beretning
Valg af lokalbestyrelses
Valg af lokalaktivitetsaktivitetsformand
valg af suppleant til bestyrelsen.
Eventuelt  - henunder debat om fretidens mål og midler

Der var 21 medlemmer til stede, herunder Kaj Erik Nielsen, lokal afdelings koordinator for Vest Danmark samt regionsformand MIchael Gorm og Regionsnæstformand Thomas Forsmark Sørensen.

John Kistvad valgte sig selv til dirigent og gav ordet til Formanden, som gav en fyldig beretning om lokalafdelingens aktiviteter i de forløbne år, og vi fik næsten ingen skideballer, indimellem antydning af ros.
Der var genvalg til alle tidlidsfolk, selv suppleanten som ingen kunne huske hvem var.

Under eventuelt orienterede medlem af landsbestyrelsen Kaj Erik Nielsen om rigets tilstand, om kommende aktiviteter og besvarede sprøgsmål, Herefter var der orientering fra Regionsformand Michael Gorm, der ligeledes besvarede sprøgsmål.

sluttelig var der almen debat om fremtiden, men det synes som om den nuværende kurs var acceptabel og skulle fortsættes.

Til Årsmødet bød foreningen på pilsnerøl fra Ansiennne

Efter mødet kunne man byde velkommen til:

NØRREBRO BRYGHUS
Louise Kistvad fra Nørrebros bryghus

Det er sjældent at det kendte og succerige bryghus kommer udenfor Valby bakke, men det er lykkedes at overtale et par medlemmer af staben at besøge Middelfart for at fortælle om deres virksomhed med øl, øl og atter øl. Fortælle om brygning, og fortælle om fremtidsplanerne for lufthavnen og det nye bryghus i Nørrebrogade i Aarhus. Der vil være dejlig mad og spændende smagsprøver på bryg vi ikke lige kender fra forretningerne

Vi startede med RAVNSBORG RØD, og Louise fra Nørrebros bryghus gennemgik herefter  standard flaskeøllerne startene med NEW YORK LAGER herefter BOMBAY PALE ALE, PACIFIC SUMMER ALE og SKÄRGAARDS PORTER. efter smagning og gennemgang af standard flaskerne, smagte vi 2 medbragte bryg tappet på hane i bryghuset. den første var en 10 % SSP TRIPPEL DEVIL, og vi sluttede med en barley wine LITTLE KORKNEY ALE på 10-12%.

se billederne på fotosiderne

FAKTS

Dato    - 9. oktober 2007
Tid       - kl 19.00 - i forlængelse af årsmødet
Sted    - HOLM's i Middelfart
Pris     - kr 140,00 incl mad og drikke -
Tilm.   - mad@remove-this.holms.dk, telf 64410131 eller sms 23713914

DER MÅ MEDTAGES GÆSTER - pris gæster kr 180,00

HØJT SKUM OVER LILLEBÆLT