Årsmøde 2012

Referat fra årsmøde 2012

Tirsdag den 9 oktober afholdtes årsmøde på HOLM’s med 16 deltagere samt repræsentant fra regionen.

Dagsorden

 1. Valg af dirigent
 2. Bestyrelsens beretning
 3. Valg af lokal formand
 4. Valg af næstformand
 5. Valg af menige bestyrelsesmedlemmer
 6. Eventuelt

  

Webmaster Kim Berg Hansen blev valgt til dirigent.

Kim afgav bestyrelsens beretning om hvad der var sket det forløbne år. Der var ingen yderligere kommentarer til beretningen.

Jakup Suni Niclasen stillede ikke op til genvalg som formand. Til ny formand valgte vi næstformanden Bjørn Bodi.

Som ny næstformand valgtes Kim Berg Hansen, der samtidig fortsætter som webmaster.

Derudover valgtes tre menige bestyrelsesmedlemmer til at hjælpe med gode idéer og input til afdelingens aktiviteter: Jan Weimar, Lars Olsson og John Kistvad.

 

Under eventuelt mindede Jørgen Bjerrum fra regionen os om, at regionen har et vist rådighedsbeløb til at støtte lokale aktiviteter (mest dem med formål at tiltrække nye medlemmer) og konstaterede at DØLM ikke har benyttet den støttemulighed. Han opfordrede os til at huske på muligheden.

Efter en lille halv time sluttede et forbilledligt kort og godt årsmøde :-D

 

Coisbo Beer

Umiddelbart efter årsmødet smagte vi øl fra Coisbo Beer.

Anders Coisbo havde senest fået at vide 9 deltagere, så de 16 var flere end ventet (vi er åbenbart langsomme til tilmelding.) Vi måtte derfor være 4 mand om hvert ½ liters flaske, men det gik nu meget godt alligevel ;-)

Anders underholdt os ganske fortrinligt med historier om starten på Coisbo, livet som brygger og politimand, og hans faglige stolthed og ære med hensyn til at producere øl der holder høj kvalitet hver gang.

Undervejs i smagningen fik vi stegt flæsk og persillesovs - hvilket passede fint da der netop på Coisbo 5th Avenue etiketten står den er god til netop dén gode danske ret.

Vi smagte 8 øl - 7 fra hans faste sortiment og desuden juleøllen der lige var brygget færdig få dage før vores smagning.

 1. 5th Avenue - Classic
 2. Queens Desire - Wiessbier
 3. Urban Haze - Pale ale
 4. Harlem Brown - Brown ale
 5. Brooklyn Fall - Smoked beer
 6. Manhattan Dawn - IPA
 7. Christmas Ale - Jule ale
 8. Astoria Black - Stout

En særdeles velsmagende aften. Dog havde farven på etiketten forledt Anders til at pakke 5 flasker Queens Desire og 3 flasker Brown Ale i stedet for 4 af hver. De fremmødte havde gerne smagt en lidt større smagsprøve af den glimrende brown ale, så Anders lovede vi skulle få nogle flere Brown Ale ud til os - hvis bare vi ville gå på Facebook på http://www.facebook.com/CoisboBeer og trykke "synes godt om" ;-)