RØD TUBORG DAG

TIRSDAG DEN 12 JUNI KL 18.00

HYGGE AFTEN med Rød tuborg m.m.
Pris kr 215,00
deltagere 14

Vi mødtes på HOLM's kl 18.00, og vejret viste sig fra den bedste side, så det blev en aften i gårdhaven som ønsket


Vi startede med Staropramen dark og rød tuborg på bordet, og selv om de 2 øl har samme farve, samme alcohol styrke tog det ikke de trænede ganer mange minuter for i enighed at udpege den røde tuborg, som viste sig at være den svageste af de 2 øl.


under smagningen serveres rigeligt med  stegt flæsk og persillesovs.

Herefter blev DØLM's sidste bryg smagt og bedømt, og skønt der var problemer med brygningen, faldt øllet ikke dårligt ud. den smagte faktisk som en god sommer bock, og var rimelig klar. den kom til at holde 6.7% hvilket var lige under ambitionsniveauet.

Sluttelig smagte vi "STENSBOGÅRD"


American brown ale
Belgian Blonde
India Pale Ale
English Dark Stout


Da det var en uformel sommer smagning, var der ikke smagsskemaer på bordet, men den generelle mening var at disse øl var pæne og i den bedre ende af skalaen. Til den negative side blev det drøftet at man måske skulle overveje sine tekster på flaskerne bedre. Selvom Belgian Blonde var en udmærket øl, var der dog ingen der kunne finde sammenhæng mellem etiketten og indholdet, ligeledes er der en vis dobbelt konfekt i at sige "dark Stout". Igen Belgian Blonde anføres på bagsiden til at "drikkes i haven eller til fisk" hvilket vi dog mener er et humoristisk indslag fra bryggeriets side. det medførte flere gode forslag som "drikkes på cykel eller til høns" eller, "drikke til vands eller i luften"

Aftenen sluttede med løsagtig snak og en enkelt mere  i baren.

Se blillederne i vores fotoalbum

  

Højt skum over Lillebælt