PRISUDDELING INDSLEV
JULEHVEDE SMAGES OG BEUNDRES

lørdag den 12 september 2009

lokalafdelingen tog til Indslev bryggeri, for at overvære uddelingen af den Fynske ølpris til Brygger Stefan Stadler. små 10 medlemmer to afsted fra Holm's kl 12.45 og i fineste solskin ankom til Indslev bryggeri kl 13.00.

Der var rigelig med smagsprøver på alle bryggeriets produkter, og kl 13.45, efter den 3. smagsprøver blev prisen overdraget til Stafan af Else Lindhardt, som er formand for regios bestyrelsen på Fyn.

Der var ros til Bryggeren for hans nyskabelse af Hvedeøl, og hans store indsats for at udbrede hvedeøl i kongeriget. og husk at den hvide hvede er hvedeøl, ikke weissbier for weisbier er brygget efter reinheitsgeboot, og det er Stefans hvedeøl ikke, han har nemlig kommet mange gode ting i, som får netop hans hvedeøl til at smage af meget meget mere. De andre øl fra Indlslev bryggeri er brygget efter reinheitsgeboot fra 1516. Stefan gjorde i sin svartale opmærksom på at han ikke var alene om dette project, men fremhævede Anders som sin medskyldige.

Herafter var der yderligere smagsprøver, og Stefan lukkede en lille flok fra Middelfart ned i kælderen, hvor vi fik lov at smage den længe ventede JULEHVEDE. Jeg kan som en af de hendige allerede nu sige at i har noget at glæde jer til.

En fin dag på bryggeriet

HØJT SKUM OVER LILLEBÆLT