Jul i August

Kære DØLM medlemmer

 

Vi måtte jo desværre aflyse vores Jul i Juni arrangement (den forsinkede 2020 julefrokost) på grund af sygdom på Café Den Glade Golfbold. Derefter har det meste af landet haft sommerferie, men i den sidste halvdel af august vil vi mene de fleste må være tilbage fra ferie, så I kan komme med til julefrokost præcist 4 måneder før juleaften.

 

Vi skal altså have os en god julefrokost den 24. august! Det kommer til at foregå i Kvicklys personalestue, som Kvickly venligst stiller til rådighed for dette arrangement. (I næste nyhedsbrev kommer besked hvordan I finder ind i personalestuen.) Jørgen leverer juleøllene og Kvickly leverer maden.

Bemærk at vi skal være pakket sammen og ude derfra senest kl. 21, så vi starter julefrokosten kl. 18:00 præcist og så har vi frem til 20:45 til at spise, hygge og nyde øllet.

 

Så detaljerne er som følger:

 

 • Tirsdag den 24. august 2021 kl. 18:00 - 20:45

 • Kvicklys personalestue
  Middelfart

 • Jul i August
  Juleølsmagning

 • Mad
  Klassisk julefrokost fra Kvickly.

 • Pris kr. 250,-
  Dette inkluderer mad og ølsmagning

 • Tilmelding senest lørdag 21. august 2021
  pr. SMS til formand Bjørn Bodi:  27 21 31 26 

  Bjørn bekræfter altid. Får du intet svar fra Bjørn:
  Send da en opfølgning da SMS kan være gået tabt.

 

Endnu engang Glædelig forsinket Jul.

 

Højt skum over Lillebælt

Formanden 

 

Øvrigt DØLM nyt

Med de aflysninger vi har haft (både Corona relateret og senest den ændrede situation for golfklubbens café), laver vi ekstraordinært et medlemsmøde i september (selvom det er en ulige måned.) I kolonnen til højre kan I dermed se det komplette DØLM program for resten af året.

 

Øllets Dag er som sædvanlig første lørdag i september, det vil i år sige den 4. september. Her står vi traditionen tro foran Kvickly og udbreder kendskabet til godt øl og til foreningen. Det plejer at være ganske hyggeligt at få en sludder med øl-glade kunder på vej ind og ud af butikken. Har du lyst til at hjælpe til i nogle hyggelige timer på standen, så kontakt næstformand Bent Lyager (20304364). Vi kan bruge både erfarne og nye ølentusiaster.

 

Som nævnt ovenfor afholder vi "2020 julefrokost" den 24. august. Det betyder at vores hjemmebryg-aften i stedet bliver den 14. september. Temaet kalder vi "Høstbryg" - men der er frit spil hvad I hjemmebryggere har lyst til at kalde Høstbryg ;-) Har du en hjemmebrygget øl eller to som du synes DØLM medlemmerne skal have lov at smage, så kontakt næstformand Bent Lyager (20304364) og aftal nærmere. Vi vil så gerne smage dit bryg.

 

Til årsmødet 12. oktober siger Bjørn Bodi farvel til formandsposten efter at have været primus motor for godt øl på Nordvestfyn i adskillige år. Vi takker Bjørn for den store indsats og ser frem til at vælge en ny formand til oktober. Bestyrelsen har prikket en kandidat, men kandidatlisten er selvfølgelig åben hvis du har lyst til at stille dig til rådighed til posten.

Men det vil være rigtig rart med et par ekstra nye ansigter i bestyrelsen. Har du et par timer i ny og næ til overs til bestyrelsesmøder (med godt øl, naturligvis), så kom bare frit frem som kandidat, hvad enten du er erfaren eller ny i foreningen. Nyt input er altid godt.

Den bestyrelse der bliver valgt på årsmødet vil (formentlig) i løbet af det næste års tid komme til at stå for indfasningen af selvstændig økonomi i DØLM (§14 afdeling), hvilket betyder at det vil være en fordel hvis vi får valgt et bestyrelsesmedlem ind, som kunne se sig selv som potentiel kasserer i fremtiden og være med til at indføre bankkonto, Mobilepay, mv. Hvis det lige er dig, så hører bestyrelsen gerne fra dig.

 

Som du ser i kalenderen i højre spalte, står der "Sted kommer senere" ved de efterfølgende arrangementer. Vi har endnu ingen anelse om vi måske kan få en aftale med en kommende forpagter af Golfklubbens café - som sagerne står lige nu, kan vi ikke være dér. Julefrokosten 24/8 har vi fået en aftale omkring benyttelse af Kvicklys personalestue - det er formentlig ikke en langtidsholdbar løsning for nogen af parterne.

Vi arbejder på at finde en god løsning. Vi har altid muligheden at gå tilbage til Østergades Forsamlingshus, hvor vi har været før, men hvis vi kan finde et sted med en lignende aftale som Den Glade Golfbold hvor vi ikke selv skal have mad med og vaske op, så vil det være lettere for os. Gode forslag modtages gerne, men husk at det skal enten være et sted med egen spiritusbevilling eller et sted hvor vi er der som helt lukket arrangement  - det kan f.eks. ikke være et foreningsklubhus uden bevilling hvor den forenings medlemmer deltager sammen med os.

 

Vi ses i DØLM og nyder Det Gode Øl - sammen!

 

Højt skum

Bestyrelsen

 

 

 
Kalender

Tirsdag 24/8-2021 18:00

 • Jul i August
  Kvicklys personalestue 

Lørdag 4/9-2021

 • Øllets Dag
  Kvickly Torv

Tirsdag 14/9-2021 18:30

 • Hjemmebryg - "Høstbryg"
  Sted kommer senere

Tirsdag 12/10-2021 18:30

 • Årsmøde med Svendborgsund Bryghus
  Sted kommer senere

Tirsdag 14/12-2021 18:00

 • Julefrokost 2021 og Juleøl
  Sted kommer senere

Dato fastlægges senere
(Det aflyste April 2020 medlemsmøde)

 • Jørgens Nyeste Øl
  Kvickly