Årsmødet 29/9-06 på Cheers

Aftenen startede med at vi fik skænket den nye Næstved øl i vores glas, før vi holdt 1 minuts stilhed for vores trofaste medlem Allan Juncker, som døde tidligere på ugen. 

Derefter berettede den afgående formand Carlos om årene der er gået, om de 3 år han har haft som formand, med glæder og opgaver, men som hans arbejde ikke længere giver ham tid til.

Derfor var næste punkt valg af formand og næstformand. Der blev Jan Vang-Ahlgren valgt til formand og Finn Andersen som næstformand. Til bestyrelsen blev derudover valgt 5 gamle kendinge nemlig Peter og Gitte, Herman,  Allan Søby og Martin.

Næste punkt var, nyt værested. Der var flere emner oppe og vende, men efter en god debat, blev det beslutter at bestyrelsen inden 14 dage skal vælge mellem 2 sted som ligger i centrum af Næstved, da rigtig mange har meldt ud, at det skal være let at komme til og fra med offetlig transport. Så næste møde bliver et af de to steder !

Under aftenen som også bød på forskelligt mørkt hjemmebrygget øl fra brødrene Olsen, fik Carlos en gave som tak for arbejdet. Det var en speciel Gueuze og en AA fra Ølfabrikken. Derudover blev årets "Ølhund" overrakt fra Gitte til Herman.

Så efter meget snak, hygge og ikke mindst godt øl ( den ene var en kraftig sag med det meste af krydderi hylden, ikke mindst muskat og allehånde) sluttede mødet, med et på gensyn i nye lokaler.