De bedste øl fra Ølfestivallen i Valby

Mange havde trodset den herlige sommeraftenssol og søgt ned i Borgmesterkælderen, til denne herlige smagning, hvor den sidste øl ankom blot fire timer før smagningen begyndte.

Nogen syntes at det var på sin plads at starte med Rød Tuborg, efterfulgt af Rød ale fra Aarhus, Keizer Karel fra HAACHT og Rug IPA fra Ølfabrikken.

Der var oplysninger og kommentarer til alle øl, kun afbrudt af medlemsmummerbingo, hvor aftenes hovedpræmie var en Westfleteren 12.

Resten af smagningen forløb med SANKT NICOLAI, TRIPPEL , Jacobite ale, Coffee Mint Stout fra Jacobsen og NEKRON stout fra Bryggeriet Djævlebryg.

Aftenes sjoveste og sørgeligste indslag kom med aftenes sidste øl ULTRAPRES. Den skal serveres varm, i små glas og med flødeskum. Men så langt nåede den ikke, for personen (gæt hvem!) med bakken med alle vores glas, tog en lille glædes dans på dansegulvet, med det resultat, at først væltede to glas bagud på bakken, for så i forsøget på at rette op, tabte resten forover og ramte gulvet med lyden af en masse knust glas!!!!!

MORALE: DET MÅ ALDRIG SKE IGEN!!!!!

[Red. bem.: Det kostede vedk. Årets kvaje-bajer senere :-)) ]

Aftenes vinder og øllen vi skal smage igen i januar, blev efter tæt afstemning Jacobite Ale.