Denne medlems-mail er sendt fra webmasterens private postkasse fordi der var lukket for opdatering på ale.dk, herunder udsendelse af medlemsmail i sædvanligt format.]

 

 

Kære medlemmer

 

 

Tak for endnu en helt fantastisk aften hos Karins Hjemmlavet med mange dejlige medlemmer, dejlig skinkeschnitzel eller andre lækre retter, og ikke mindst godt øl. 28 medlemmer spiste med, og til smagningen var vi 40. Det er fantastisk. Tusind tak for jeres store opbakning.

 

 

Også denne gang var der fødselsdagsøl i farvandet. Jan serverede en Juleøl (thi Julen …..osv) fra Bryggeriet Fuglsang, og Vinnie kom med Tripel fra Gourmetbryggeriet. Tillykke med fødselsdagen til jer begge.

 

Yderligere kom Alex med Dark fra Næstved Bryghus, og sandelig om ikke også mit øje spottede Hildegard fra Kongebryg.

 

 

Jan, som var aftenens guide, havde valgt 10 Forårs- og Påskebryg fra de mere eller mindre lokale bryggerier, det vil sige fra Sydsjælland og Lolland. Jan havde valgt at lave aftenens smagning som en blindsmagning, hvor vi i tre sæt skulle gætte hvilken øl der gemte sig bag navn og bryggeri. En sjov ide, som vi alle morede os meget med, og hvor nogle også gættede(næsten) rigtigt.

Samtidig gennemgik Jan bryggeriernes historie og aktuelle udbud. God ide. Tak til Jan.

 

 

De ti øl vi fik serveret var:

 

Påskebryg (5,5 %) fra Stevns Bryghus

Påskebryg (5,6 %) fra Royal Unibrew

Økologisk Påskebryg (5,6 %) fra Slotsbryggeriet GAVNØ

Påskeøl (6,5 %) fra Krenkerup

Påskelammer (5,8 %) fra Pladderballe Bryghus

P…. Bryg (5,7 %) fra Næstved Bryghus

Dansk Påskebryg (5,7 %) fra Harboe

Pontius Pilatus (7,0 %) fra Kongebryg

Påskebryg (9,4 %) fra Det Lille Bryggeri

Sign of Life (7,5 %) fra Rocket Brewing

 

Efter stemmerne var talt op blev Påskebryg fra Det Lille Bryggeri udpeget som aftenens vinder, skarpt forfulgt af Pontius Pilatus fra Kongebryg og Sign of Life fra Rocket Brewing.

 

 

Inden smagningen orienterede formanden om:

 

 

Ølfestival 2015

 

Festivalen afholdes i dagene 28. til 30. maj 2015 i Lokomotivværkstedet. Opfordring til at melde sig som frivillig – det er sjovt og lærerigt.

 

 

Øllets dag

 

Som sædvanligt sammenfaldende med Foreningernes Dag i Næstved. Vi er igen i år i Rådmandshaven, og gerne et eller to steder yderligere i city.

Datoen er den 5. september 2015, og der bliver brug for frivillig arbejdskraft på dagen. Nærmere vil blive meldt ud, når vi skal planlægge dagen.

 

 

Tour de Biére

 

Cykelholdet lægger som tidligere annonceret vejen forbi lokalområdet, og med base i Fensmark er især den 4. juli interessant, da der hele dagen køres i området. Lad os møde talstærkt op og give holdet en fortjent oplevelse. Nærmere oplysninger kommer når vi nærmer os dagen.

 

 

Kultsmagning

 

Lørdag den 11. april 2015 er aftenen for Kultsmagningen. Der skal smages på 20 – 25 forskellige kultøl og der serveres en treretters menu. Der er få billetter tilbage, så skynd dig. Tilmelding og betalig er tidligere meddelt.

 

 

Næste medlemsmøde

 

HUSK: På grund af Bededag bliver næste medlemsmøde torsdag den 23. april 2015 hos Karins Hjemmelavede. Aftenens tema bliver Stilarter – Poul Erik vil stå for arrangementet.

Jeg glæder mig meget til at se jer alle igen.

 

 

Højt skum

Søren Kjær

Lokalformand

/7. april 2015 kl. 22.31

Redigeret 19-5-2015


Foto :

Bent Nørgaard og Søren Kjær.

Klik på billeder for forstørrelse.